Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

App. Sirena

7,9

De knusse en kleinschalige appartementen Sirena hebben een geweldige ligging als je van de zon en zee houdt. Het ligt namelijk aan het strand. Ideaal om het appartement uit te lopen en direct je handdoekje neer te kunnen leggen. Na een ochtendje aan het strand kunt je 's middags ook gewoon verder zonnen en zwemmen bij het zwembad. In de directe omgeving zijn een aantal leuke restaurantjes te vinden. De eenvoudige, ruime en goed verzorgde appartementen worden overigens gerund door een zeer vriendelijke familie. Zij proberen je overal mee te helpen zodat de vakantie niet meer stuk kan. Dit is nog eens gastvrijheid onder de Griekse zon!

Lees verder

  • Kleinschalig en knus
  • Vriendelijke familie
  • Direct aan het strand

Verzorging

prijzen zien & boeken
7,9

Klantwaardering

gebaseerd op 27 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

Fam. Borger - 2 augustus 2018
"We verbleven in het nieuwe gebouw, dat er prachtig uitzag. Het gebouw is echter zeer gehorig! De kamer was prima, de bedden lagen heerlijk. Wel vonden we de bedhemel met led-verlichting zonde van het geld, het licht was zo fel, je zou er een operatie onder kunnen uitvoeren. Het balkon was erg klein en we hadden geen mooi uitzicht. De airconditioning moest apart betaald worden, dat vinden wij echt belachelijk en met €6 per dag ook erg duur. Dan liever de prijs per kamer per nacht iets duurder. ..."Lees verder

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
0,5%
Stel t/m 30 jaar
19,8%
Stel ouder dan 30 jaar
54,8%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
4,1%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
11,1%
Groepen vrienden
4,1%
Overige groepen
5,5%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=121722


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)