Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

App. Golden Star

Wanneer we ’s morgens lekker uitgeslapen zijn, hebben we nog alle tijd om na te denken wat we op deze zonnige dag gaan doen. Eerst maar even lekker ontbijten. We besluiten om op de fiets naar Kos-Stad te gaan. Hier kunnen we ons heel de dag vermaken. We bezoeken het oude stadsdeel en brengen het grootste deel van de dag door op een terrasje aan de oude haven. Heerlijk! Als we ’s avonds weer terugkomen bij Golden Star kunnen we zo aanschuiven en genieten van de BBQ die hier één keer in de week wordt gehouden.

Zin in een rustig strandje dat niet overvol zit met toeristen? Ga eens naar het baaitje van Limnionas. Deze kleine baai bestaat uit twee bescheiden strandjes (een kiezelstrand en een zandstrand). Er is een aanlegplek voor vissersbootjes en een restaurant waar je elke dag verse vis kunt eten. De baai wordt voornamelijk door de locals bezocht. Ideaal dus voor een heerlijk dagje strand, waarbij je gelijk het authentieke Kos ontdekt!

Lees verder

  • Goed onderhouden appartementen
  • Centrale ligging op het eiland
  • Nabij mooie stranden

Verzorging

prijzen zien & boeken

Klantwaardering

gebaseerd op 0 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

Op dit moment zijn er geen berichten over deze accommodatie.

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
0%
Stel t/m 30 jaar
50%
Stel ouder dan 30 jaar
16,7%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
0%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
5,6%
Groepen vrienden
5,6%
Overige groepen
22,2%
/griekenland/kos/tigaki/appartementen_golden_star.htm#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=97449


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)