Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Aparthotel Ilios

7,3

Het ruim opgezette Aparthotel Ilios is een gemoedelijk vakantiecomplex voor het hele gezin! Er zijn zwembaden (met aparte kinderbaden) en enkele glijbanen. Terwijl de kinderen zich uitstekend vermaken kun je zelf heerlijk genieten van een ontspannen vakantie onder de Griekse zon. Of kies je ervoor om lekker te relaxen in de jacuzzi of met een fijne massage? De vele faciliteiten in combinatie met het all inclusive programma zorgen ervoor dat je in Aparthotel Ilios echt niets tekort komt. Bovendien kun je gratis gebruikmaken van het shuttlebusje naar het fijne strand en het leuke centrum van Tigaki. Voor een geslaagde vakantie op Kos kies je voor Aparthotel Ilios!

Lees verder

  • Ruim opgezet
  • Leuk familiecomplex
  • Veel faciliteiten voor kinderen

Verzorging

prijzen zien & boeken
7,3

Klantwaardering

gebaseerd op 69 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

22 August 2017
"Wij kwamen rond 24.00 aan een uitgedroogd broodje appeltje geen drinken. Ondanks dat wij onze preferenties zohoog mogelijk hadden aangegeven kwamen wijzigen laag mogelijk heel dicht bij de receptie terecht. Lees enorm veel lawaai. Veel spelende gillende voetballende kinderen tot rond 22.30 s Avonds. Waar zijn deze ouders??Verder een gezellig complex maar zullen toch volgende keer iets rustigere uitkiezen."

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
14,9%
Stel t/m 30 jaar
11,8%
Stel ouder dan 30 jaar
26,7%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
20,9%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
13,4%
Groepen vrienden
2,6%
Overige groepen
9,7%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=84002


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)