Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Ervaringen

Beoordelingen

Er zijn 67 beoordelingen voor Kipriotis Maris Suites ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

8,0
Kamer
8,0
Maaltijden
7,8
Vakantie algemeen
8,1
Overige faciliteiten
7,4
Prijs/kwaliteit
7,8
Ligging
7,9
Personeel
8,4
Zwembad
8,5
  1. Door:
    anoniem
    Periode:
    september 2017
    Gezelschap:
    Stel
    8,7
    Kamer
    9,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    9,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    We hebben een heerlijke vakantie gehad. Het is een fijn hotel. Prima kamers. Vriendelijk personeel, het eten is fantastisch,En wel hadden voortreffelijk weer, zon overgoten.
  2. Door:
    anoniem
    Periode:
    september 2017
    Gezelschap:
    Stel
    7,9
    Kamer
    8,0
    Ligging
    8,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    7,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Een uitstekende vakantie gehad. Heerlijk eten mooie kamers.
  3. Door:
    anoniem
    Periode:
    september 2017
    Gezelschap:
    Stel
    8,2
    Kamer
    7,0
    Ligging
    8,0
    Maaltijden
    9,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Zwembad
    9,0
    Ik en mijn vriend zijn 10 dagen naar Kipriotis Maris Suites geweest. Erg mooi resort, lekker eten met iedere dag veel variatie, vriendelijk personeel en overal erg hygienisch zo ook het zwembad. Het resort is zo wel voor jong als oud. Leuke activiteiten werden georganiseerd door het animatie team. Op ong 200 m afstand zit een discotheek en de bushalte naar Kos. Met ong 10 minuten sta je dan ook in Kos-stad centrum. Om de hoek van het resort zit ook een auto verhuur. Tegen over het hotel bevind zich een prive strand dit zag er prima uit. Kortom, wij waren van alles voorzien en hebben een top vakantie gehad. Zeker een aanrader!
  4. Door:
    Gina
    Periode:
    augustus 2017
    Gezelschap:
    Stel
    9,3
    Kamer
    9,0
    Ligging
    7,0
    Maaltijden
    10,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    10,0
    Vakantie algemeen
    10,0
    Wij zijn zes dagen verbleven in het hotel Kipriotis Maris Suites. Wij verbleven in de kamers die iets op de heuvel lagen, maar je kon ten alle tijden gebruik maken van de transfer. Bij aankomst werden alle faciliteiten uitgelegd en kregen we informatieboekjes mee. Het eten was echt fantastisch, elke dag verse soorten vis/vlees en een uitgebreide saladebar. Het eten werdt volgens een thema verzorgd en dit was erg leuk voor de afwisseling. Daarnaast is er ook altijd patat, (witte) pasta en ander westers voedsel aanwezig. De faciliteiten die er zijn zijn goed, het zwembad, de bar en het restaurant was schoon en het personeel was vriendelijk. Ook is het erg fijn dat je gratis gebruik kan maken van de ligbedden bij zowel het zwembad als het strand. Het enige minpuntje in onze ogen was dat er geen uitgebreid entertainment programma is. Maar er zijn voldoende mogelijkheden om op eigen houtje naar Kos Stad te gaan (voor 1,60 een busticket, bus stopt bij de deur) en hier s`avonds rond te slenteren. Tip: huur een scooter. Voor een klein prijsje kun je in een hele dag bijna het hele eiland rondtoeren. Al met al kunnen wij echt zeggen dat we een fantastische vakantie hebben gehad. Mede door het vriendelijke personeel hebben we erg genoten van het hotel. Wij komen zeker nog een keer terug!
  5. Door:
    Ja
    Periode:
    augustus 2017
    Gezelschap:
    Stel
    5,9
    Kamer
    2,0
    Ligging
    8,0
    Maaltijden
    7,0
    Overige faciliteiten
    7,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    4,0
    Vakantie algemeen
    4,0
    Ziet er leuk uit en een mooie centrale ruimte.De kamer (470) was qua sanitair wel erg vies. Veel schimmels in de douche/wc ruimte/ventilatie/airco , bevlekte overdekens voor het bed etc. Eten in het hotel restaurant was over het algemeen vrij gevarieerd en lekker, echter vaak wel koud.Zeker geen 5 sterren waardig .
  6. Door:
    anoniem
    Periode:
    augustus 2017
    Gezelschap:
    Anders
    8,6
    Kamer
    8,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    9,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Zwembad
    9,0
    Het was een prachtig hotel met goede service, vriendelijk en attent personeel en heerlijk eten. Mooi zwembad en praktisch aan zee. Kortom een geweldige vakantie gehad!
  7. Door:
    anoniem
    Periode:
    augustus 2017
    Gezelschap:
    Gezin met oudere kinderen
    5,2
    Kamer
    4,0
    Kindvriendelijkheid
    6,0
    Ligging
    6,0
    Maaltijden
    4,0
    Overige faciliteiten
    4,0
    Personeel
    6,0
    Prijs/kwaliteit
    5,0
    Vakantie algemeen
    5,0
    Zwembad
    7,0
    Ik had er al een geschreven maar negatief zetten jullie er niet op hoe oneerlijk kan het zijn grt van Deursen
  8. Door:
    anoniem
    Periode:
    juli 2017
    Gezelschap:
    Gezin met oudere kinderen
    8,6
    Kamer
    9,0
    Ligging
    8,0
    Maaltijden
    9,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Mooi schoon hotel en kamers prima buffet met steeds ander thema. Personeel altijd vriendelijk. Genoeg bedden op strand maar zouden inmiddels wel wat luxere bedjes mogen zijn. Zwembad groot helaas wel handdoeken leggen vroeg in de ochtend in juli/aug wat echt niet nodig zou hoeven zijn bedjes die de hele ochtend bezet worden gehouden terwijl de bezetters op het strand vertoeven. Ruime etens tijden. Iets te eten op het strand zou ik prettig vinden. Weinig animatie in de avond een keer per week. Dicht bij kosstad even fiets huren en gaan. Goed verblijf gehad.
  9. Door:
    v O
    Periode:
    juli 2017
    Gezelschap:
    Gezin met jonge kinderen
    8,4
    Kamer
    9,0
    Ligging
    8,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Het hotel kipriotis Maris suites is een erg mooi en net hotel. Er werken erg vriendelijke mensen.Bij aankomst werden we met een busje naar onze kamer gebracht zodat we niet hoefden te sjouwen met onze koffers en niet hoefden te zoeken naar ons kamernummer.Het eten is goed en gevarieerd. Wij hadden een mooie kamer met zicht op het zwembad. De kamer werd goed schoongemaakt en de handdoeken werden bijna elke dag vervangen.Er is weinig animatie/ vertier `s avonds maar voor ons was dit geen probleem. Het hotel ligt op een kwartiertje fietsen van Kos stad. Er zit een fietsenverhuur naast het hotel waar wij gebruik van hebben gemaakt. Je kreeg bij de boeking drie dagen fiestverhuur maar die fiesten moest je in Kos stad ophalen en inleveren. Dit vonden wij niet handig en toen hebben wij dus gebruik gemaakt van de fietsenverhuur naast het hotel.
  10. Door:
    anoniem
    Periode:
    juli 2017
    Gezelschap:
    Stel
    10,0
    Kamer
    10,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    10,0
    Overige faciliteiten
    10,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    10,0
    Vakantie algemeen
    10,0
    Het is een heel fijn hotel, mijn vriendin en ik hebben daar 10 dagen gezeten met plezier. Alles was netjes en schoon. Elke dag werd onze kamer schoongemaakt infclusief elke dag nieuwe handdoeken.
  11. Door:
    anoniem
    Periode:
    juli 2017
    Gezelschap:
    Stel
    8,6
    Kamer
    9,0
    Ligging
    7,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Zwembad
    9,0
    Prima hotel met vershcillende faciliteiten en heel vriendelijk staff! Het kamer was schoon, ook elke dag schoongemaakt met nieuwe handdoeken. De zwembad is met warm water gevuld en er zijn genoeg ligstoelen, de strand is heel dichtbij en ook daar zijn er genoeg ligstoelen. Een minpunt is dat het hotel best wel ver van de stad is dus met uitgaan kan dat een beetje tegenvallen maar een taxi naar de stad kost 9 euro. Er zijn ook genoeg faciliteiten in het hotel zelf (Sky bar en nog een andere bar maar er was meestal niemand daar).
  12. Door:
    anoniem
    Periode:
    juli 2017
    Gezelschap:
    Vrienden
    6,4
    Kamer
    8,0
    Ligging
    6,0
    Maaltijden
    2,0
    Overige faciliteiten
    6,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    7,0
    Vakantie algemeen
    6,0
    Zwembad
    7,0
    Eten zonder smaak. Voor de rest prima!Weinig tot geen animatie.Geen muziek bij het zwembad.Personeel zeer vriendelijk.
  13. Door:
    G&M
    Periode:
    juli 2017
    Gezelschap:
    Stel
    8,1
    Kamer
    8,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    5,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Zwembad
    10,0
    Samen als stel zijn wij bij Kipriotis Maris Suites geweest voor 10 dagen, prima hotelkamer met goede airco, alleen de douch deed het een dag niet en is laag opgehangen zonder afstel mogelijkheden. Verder tevreden over het hotel behalve het eten, vaak koud en vooral weinig smaak. Keuze genoeg maar verschillende gerechten die niet smaakvol waren. Al met al door goede verbintenis met Kos stad een super vakantie gehad en hebben zeker heimwee!
  14. Door:
    anoniem
    Periode:
    juni 2017
    Gezelschap:
    Stel
    8,3
    Kamer
    8,0
    Ligging
    7,0
    Maaltijden
    9,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Was zeer goed personeel zeer vriendelijk.Hadden iets meer te doen mogen zijn in de buurt.om te lopen iets te ver van kos stad,met de fiets prima te doen
  15. Door:
    Andy
    Periode:
    juni 2017
    Gezelschap:
    Stel
    8,3
    Kamer
    10,0
    Ligging
    8,0
    Maaltijden
    7,0
    Overige faciliteiten
    6,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Mooi hotel, aardig personeel en een goede ligging, kwartiertje op de fiets naar Kos-Stad.


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)