Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Hotel Natura Park Village

Hotel Natura Park Village is een heerlijke plek om te gaan genieten van de Griekse zomer. Het sfeervolle, moderne park bevindt zich op het eiland Kos en ligt naast het kiezelstrand van Psalidi. Vanuit je bungalow heb je prachtig uitzicht op de diepblauwe Egeïsche Zee en de Mediterrane kustlijn. Hotel Natura Park Village heeft een uitnodigend zwembad waar je lekker in kunt afkoelen. Sluit je dag af met een heerlijk diner dat geserveerd wordt in een van de restaurants.

Lees verder

  • Sfeervol bungalowpark
  • Modern
  • Mooi zwembad
  • Aan het strand

Verzorging

prijzen zien & boeken

Klantwaardering

gebaseerd op 5 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

Stel 25 jr - 14 september 2017
"Een heerlijke vakantie gehad. Het hotel is modern, schoon en heeft mooie kamers met balkon. Het eten is goed en varieerd elke avond. De ligging meteen aan het strand vonden wij erg fijn, helaas wel een kiezelstrand. Het enige minpunt is het italiaans animatieteam dat geen engels spreekt. Als niet-Italiaan in het hotel word je niet bij de animatie betrokken vanwege de taalbarriere, de vriendelijkheid van het animatieteam en het personeel van het hotel straalt er daar in tegen wel vanaf!!"

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
0%
Stel t/m 30 jaar
32,1%
Stel ouder dan 30 jaar
52,8%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
5,7%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
7,5%
Groepen vrienden
0%
Overige groepen
1,9%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=6140038


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)