Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Hotel Frosini

7,2

Vlakbij het prachtige Lambi-strand ligt het populaire Hotel Frosini, een heerlijk verblijf voor een onbezorgde vakantie op Kos.

Dit goed verzorgde hotel bestaat uit drie gebouwen die omringd worden door een mooie tuin. Het is een eenvoudig hotel met knusse kamers, die voorzien zijn van alle comfort. Geniet met een verfrissend drankje in de hand aan de rand van het zwembad van de warme Griekse zomerzon. Het hotel ligt in een vlakke, groene omgeving in de wijk Lambi. Maak een heerlijke wandeling, fietstocht of autoroute door de prachtige omgeving. De bus stopt dicht bij het hotel en brengt je binnen enkele minuten in het gezellige centrum van Kos-Stad.

Lees verder

  • Gelegen in groene omgeving
  • Vlakbij het strand

Verzorging

prijzen zien & boeken
7,2

Klantwaardering

gebaseerd op 29 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

5 August 2018
"het verblijf was uitstekend. dat gezeur over de kamer slaat nergens op oke, klein maar je slaapt er toch alleen maar. bedden waren prima. matras lekker hard. maar goed voor mijn rug. want ik heb een hernia. alles was prima. goede receptiemedewerkers. en ontbijt prima. alles was aanwezig."

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
0%
Stel t/m 30 jaar
52,5%
Stel ouder dan 30 jaar
37,5%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
0,6%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
4,4%
Groepen vrienden
2,3%
Overige groepen
2,7%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=38767


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)