Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

App. Bristol Seaview

7,6

Appartementen Bristol Seaview vind je midden in het levendige centrum van Kos-Stad. Hier zijn tal van mogelijkheden om heerlijk uit eten te gaan of te genieten van een drankje op een terras. Maar ook voor verkoeling hoeft je niet ver te lopen, want het strand ligt ook vrijwel direct voor de deur. Al na 30 meter kun je je handdoekje neerleggen, zonnebaden of gewoon wegdoezelen bij het lekkere middagzonnetje.

De moderne appartementen van Appartementen Bristol View zijn lekker ruim en de meeste hebben zelfs een prachtig uitzicht over zee. Maar vanuit het zwembad, de jacuzzi en poolbar heb je eveneens een uitzicht om blij van te worden. Kinderen kunnen lekker spetteren in het kinderzwembad, waardoor zowel jong als oud hier een onvergetelijke zonvakantie zullen beleven. Maar voor de sportievelingen is het mogelijk om dagelijks gebruik te maken van de kleine fitnessruimte.

Lees verder

  • Zwembad en jacuzzi met mooi uitzicht
  • In het centrum van Kos-Stad
  • Vrijwel direct aan het strand

Verzorging

prijzen zien & boeken
7,6

Klantwaardering

gebaseerd op 34 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

CvW - 1 september 2017
"Waardeloos! Het uitzicht was het enige wat goed was!! (zeezicht gelukkig...de andere appartementen keken op gebouwen)Service was 0 te beroerd om het servies aan te vullen hadden 1 bord 1 pan van 5 liter . schoonmaak belabberd balkon waar we iedere morgen aten is 1 keer geveegd nadat we dit zelf eerst moesten vragen.het gebouw had totaal geen schade van de aardbeving maar alles wat kapot is of niet aanwezig in het appartement was door de aardbeving gekomen die 6 weken eerder was Dit was de smoes..."Lees verder

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
6,8%
Stel t/m 30 jaar
35,8%
Stel ouder dan 30 jaar
38,2%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
1,5%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
5%
Groepen vrienden
6,1%
Overige groepen
6,8%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=84012


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)