Alexandra Hotel in Kos Town

terug

Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Alexandra Hotel in Kos Town

Alexandra Hotel is een comfortabel vakantieadres vlak bij zee. Vanaf deze centrale plek kun je het moois dat Kos-stad te bieden heeft gemakkelijk verkennen. De fijne zandstranden zijn op 400 meter en de haven is nog dichter bij huis.

Alexandra Hotel is een vrij hoog gebouw voor de begrippen in Kos-stad. Heel groot is deze badplaats niet, maar gezellig is het hier echt wel -vooral in de zomermaanden. Vanuit het hotel loop je gemakkelijk naar een supermarktje voor de boodschappen voor vanavond, maar je staat net zo snel bij een fijn restaurant. Als je daarna nog wat wilt drinken in één van de cafeetjes, dan kan dat natuurlijk ook gemakkelijk.

Als je graag even wilt zwemmen in zoet water, dan kun je gebruikmaken van het binnenzwembad van Alexandra Hotel. Graag even sporten? Dan staat de fitness voor je klaar. Wil je Kos-stad verkennen per fiets? Leen er dan een bij het hotel.

Lees verder

  • Binnenzwembad
  • Uitzicht op zee
  • Dicht bij het strand en het centrum

Verzorging

prijzen zien & boeken

Klantwaardering

gebaseerd op 1 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

Ron van Ek - 16 augustus 2015
"Sunweb medewerkster bij aankomst onvoldoende kennis van route en sliep tijdens busreis en bij terugreis geen enkele informatie binnen hotel achtergelaten. onprofessionele indruk ."

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
0%
Stel t/m 30 jaar
54,5%
Stel ouder dan 30 jaar
31,8%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
0%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
0%
Groepen vrienden
13,6%
Overige groepen
0%
/griekenland/kos/kos-stad/alexandra_hotel_in_kos_town.htm#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=151064


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)