Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

App. Pythos

6

Een heerlijke plek om je welverdiende vakantie door te brengen! Appartementen Pythos is een eenvoudig complex met een rustige ligging in de mooie omgeving in Svoronata. Zowel het heerlijke zandstrand als het centrum zijn op loopafstand te vinden. Opvallend zijn de vriendelijke eigenaren die hun uiterste best doen om je een onvergetelijke vakantie te bezorgen op Kefalonia.

Lees verder

  • Rustig gelegen
  • Familie complex
  • Vriendelijke eigenaren

Verzorging

prijzen zien & boeken
6

Klantwaardering

gebaseerd op 21 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

Stephanie - 1 september 2016
"3x niks. Op de foto's is een open poolbar zichtbaar maar deze is dus niet open. Dit staat verder niet aangegeven op de website maar Sunweb zegt heel leuk 'Tegen de tijd dat je boekte stond er niet op de site dat er een poolbar was." Nee, maar zet er dan neer dat er geen een is. Op de foto's is deze zichtbaar dus ga je ervan uit. Daarnaast een ochtend geen water gehad met het gehele Conplex. Losse kabels uit de muur. Ligging is echt rot, zeker als je geen eigen vervoer hebt. Complex heeft geen u..."Lees verder

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
4,8%
Stel t/m 30 jaar
12,7%
Stel ouder dan 30 jaar
41,3%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
12,7%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
18,3%
Groepen vrienden
4%
Overige groepen
6,3%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=37400


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)