Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

App. Bella Vista

Appartementen Bella Vista, de naam zegt het al… Een mooi uitzicht heb je zeker vanaf het balkon! De zon komt op achter de bergen en je hebt veelal een uitzicht over de zee in de verte. Beter kan niet! Dit vakantieverblijf ligt eigenlijk op het schiereiland Paliki, het westelijke deel van Kefalonia, ook wel Lixouri genoemd. Bezoek zeker eens de azuurblauwe baaien zoals Xi Beach. Ook wel ‘Red Beach’ genoemd vanwege het zand. Je kunt hier trouwens ook heerlijk eten bij Vatsa (Megan Lakkos), een zeer sfeervolle taverne op het strand. Omdat Lixouri op een schiereiland ligt, kun je ook met een bootje naar de overkant: Argostolli. Er zijn nog tal van andere baaien en dorpjes die je kunt bezichtigen, maar het is wél vakantie dus mag je ook lekker rustig aan doen. “Siga siga” zoals de Grieken dat zeggen!Kefalonia staat ook wel bekend om haar prachtige stranden en baaien. Naast Xi Beach, zijn er nog Petani Beach, Lepeda en Zola. Je loopt makkelijkk de stad Lixouri in waar je kan genieten op het centrale plein of kan winkelen bij de leuke boutiques. Als je een auto huurt ben je vrij om te gaan en staan waar je maar wilt. Maar het openbaar vervoer is natuurlijk ook een idee. Houd er dan wel rekening mee dat de Grieken niet zo op de tijd letten… Maar je hebt geen haast op vakantie toch?'...

Lees verder

  • Mooie uitzichten vanaf het balkon
  • Griekse gastvrijheid
  • Kleinschalig complex
  • Op het schiereiland Paliki

Verzorging

prijzen zien & boeken

Klantwaardering

gebaseerd op 4 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

5 September 2017
"Verwacht geen luxe. Bed is klein, wel dagelijks schone lakens. Douche (pisstraaltje en `s avonds koud) uitgevoerd met gordijn, vloer wordt best nat. Zeer gehorig appartement. Achterstallig onderhoud. Wel supervriendelijke eigenares!"

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
1,4%
Stel t/m 30 jaar
22,2%
Stel ouder dan 30 jaar
52,8%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
4,2%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
12,5%
Groepen vrienden
0%
Overige groepen
6,9%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=37859


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)