Hotel Ionian Sea & Villa's - Aquapark

terug

Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Hotel Ionian Sea & Villa's - Aquapark

Hotel Ionian Sea is een rustig gelegen comfortabel hotel met een relaxte sfeer. Het ziet er heel leuk uit en heeft een bepaalde aantrekkingskracht wat je als huiselijk kunt omschrijven. Je kunt hier uitstekend genieten van een rustige vakantie en lekker bijkomen van de dagelijkse drukte. Het hoogtepunt is het aquapark, wat garant staat voor veel zwemplezier! Het hotel is kindvriendelijk, maar je kunt hier ook prima verblijven wanneer je geen kinderen heeft. Kortom, een prima vakantie voor iedereen.

Lees verder

  • Kindvriendelijk
  • Comfortabel complex
  • Vermakelijk aquapark

Verzorging

prijzen zien & boeken

Klantwaardering

gebaseerd op 4 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

27 May 2017
"We hebben een fijne vakantie gehad in dit hotel... Jammer we hadden een niet gerenoveerde kamer erg klein en badkamer zwaarr veroudert we zijn 2 keer naar receptie geweest voor lekkende wastafel en badkamer niet echt schoon Maar het ergste was dat de kamers gehorig zijn en alle geluiden uit het hotel hoort dus weinig geslapen helaas!!! Afstand hotel vanaf het centrum waardeloos verplicht kosten van huurauto verder vriendelijke mensen die hun best doen en na 1 juni 2 bussen vol bij het hotel dus ..."Lees verder

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
0%
Stel t/m 30 jaar
3,6%
Stel ouder dan 30 jaar
19,4%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
34,5%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
28,8%
Groepen vrienden
2,9%
Overige groepen
10,8%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=37427


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)