Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

App. Byzantio

8,6

Appartementen Byzantio is landelijk en rustig gelegen in het plaatsje Klismata. Het complex wordt omringd door prachtige olijfboomgaarden waardoor je hier helemaal tot rust kunt komen. De kamers liggen iets van het hoofdgebouw af en zijn via een hellende weg te bereiken.

Lees verder

  • Gay-friendly
  • Ruime kamers
  • Zeer rustig gelegen

Verzorging

prijzen zien & boeken
8,6

Klantwaardering

gebaseerd op 12 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

12 September 2017
"Gerry en Nicole zijn hele hartelijke mensen, die er alles aan zullen doen om het je naar je zin te maken. De appartementen zijn prima, ruim genoeg en schoon, de bedden zijn ook prima in orde. Het enige nadeel is dat je `s avonds met de auto op zoek moet naar een restaurantje omdat dit niet op loop afstand te vinden is. En het dichtstbijzijnde winkeltje is heek beperkt in keuze, niet dat dit voor ons een probleem was, wij hadden ontbijt bijgeboekt, verwacht geen uitgebreid buffet, je kunt gewoon ..."Lees verder

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
5,1%
Stel t/m 30 jaar
24,3%
Stel ouder dan 30 jaar
51,5%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
5,9%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
5,9%
Groepen vrienden
2,2%
Overige groepen
5,1%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=39704


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)