Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Lymiatis Beach Hotel

Hoe heerlijk is het om je vakantiedag te beginnen met de eerste zonnestralen op je gezicht en het geruis van de zee op de achtergrond. Hotel Lymiatis ligt namelijk pal aan het zandstrand en is omringd door een weelderige tuin. Het is de perfecte uitvalsbasis voor een zonovergoten vakantie op Karpathos. Dit familie hotel is één van de eerste hotels van het eiland en heeft elk jaar terugkerende gasten vanwege het echte 'thuis' gevoel dat ze voor je creëren.

Lees verder

  • Sfeervolle tuin
  • Gerund door gastvrije familie
  • Direct aan het zandstrand

Verzorging

prijzen zien & boeken

Klantwaardering

gebaseerd op 9 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

M. van den Berg - 29 augustus 2017
"Wilde hier logeren om de oude eigenaren. De nieuwe eigenaren hebben totaal geen interesse voor hun gasten. Wij hebben de indruk dat ze het liefst het hotel plat gooien . Er is een prachtig buiten terras, lounge en bar, maar daar is geen personeel voor aangetrokken. De dame van de receptie was zo vriendelijk om `s avonds wat drinken uit de gesloten buitenbar voor ons te halen. Op het aanwezige personeel is niets aan te merken, altijd vriendelijk, maar de huidige manager moet eens leren goedemorg..."Lees verder

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
2,3%
Stel t/m 30 jaar
18,6%
Stel ouder dan 30 jaar
74,4%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
0%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
0%
Groepen vrienden
4,7%
Overige groepen
0%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=2589750


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)