Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

App. Ladis

7,4

Voor de kleinschalige Appartementen Ladis ligt een olijfbomenveld. Het goudgele zandstrand is hiervandaan een klein stukje wandelen. De sfeervolle plaats Karpathos-Stad is na een wandeling van ongeveer een kilometer te bereiken. Hier kun je in een knusse taverna in de haven van een heerlijk vers gegrild visje genieten.

De twaalf appartementen van Ladis liggen in een fijne rustige omgeving. Het zwembad biedt uitkomst als je in de buurt van het appartement lekker van het zonnetje wilt genieten, of als je na bijvoorbeeld een dagje Karpathos verkennen nog even een verkoelende duik wilt nemen.

Lees verder

  • Kleinschalig
  • Tussen olijfbomen
  • Dicht bij strand

Verzorging

prijzen zien & boeken
7,4

Klantwaardering

gebaseerd op 20 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

Dhr. T. Nillesen - 25 juli 2017
"Super leuk, schoon en mooi appartement met geweldig aardige eigenaar. We waren een beetje in paniek toen we de kluissleutel kwijt waren maar was totaal geen probleem, zal wel weer terecht komen zei Alex, misschien wel in koffer gevallen en komt dan wel in Nederland te voorschijn. Er werden daarvoor geen extra kosten in rekening gebracht. Sleutel inderdaad ergens in koffer teruggevonden (in Nederland!) en netjes opgestuurd. Ook extra discount gekregen op de airco en huur van de kluis omdat er af..."Lees verder

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
13,5%
Stel t/m 30 jaar
13,5%
Stel ouder dan 30 jaar
51,4%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
1,4%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
10,8%
Groepen vrienden
5,4%
Overige groepen
4,1%
/griekenland/karpathos/karpathos-stad/appartementen_ladis.htm#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=158599


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)