Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Hotel Apolis

Dit jaar nieuw in het aanbod van Sunweb, Hotel Apolis. Een prima hotel met een rustige ligging. Het mooie en grote zwembad zal zorgen voor veel waterpret. Aan het eind van de dag kunt u genieten van een drankje aan de bar met een prachtig uitzicht.

Lees verder

  • Ruime, luxe appartementen
  • Prachtig uitzicht
  • Leuk strand

Verzorging

prijzen zien & boeken

Klantwaardering

gebaseerd op 6 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

Peter en Jannette - 1 juni 2017
"Ongelooflijk dat hier zó weinig Nederlanders zijn !! Top hotel! Goede aanwinst voor Sunweb! Wij hadden een prachtige kamer met enorm groot terras. Alle kamers hebben mooi uitzicht over de baaien (Snorkelen!). Lieve behulpzame mensen en hiervandaan kun je prachtige tochten maken (auto of scooter). Eten in het hotel is helemaal goed. Heb je wat te wensen, meldt het en het wordt voor je geregeld ! Hier in de buurt diverse eetgelegenheden waar je voor een prikkie het lekkerste eten voorgeschoteld k..."Lees verder

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
0%
Stel t/m 30 jaar
10,7%
Stel ouder dan 30 jaar
67,9%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
3,6%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
7,1%
Groepen vrienden
0%
Overige groepen
10,7%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=39761


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)