Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

App. Filanthi

Appartementen Filanthi ligt op een rustige lokatie vlak bij het strand. Je hoeft dus maar een klein stukje te wandelen en je kunt je handdoek al uitrollen, perfect! Het strand is maar liefst 4 km lang, zo is er is altijd genoeg ruimte om te zonnen of om een fijne wandeling te maken langs de turquoise zee.

De ruime studio's zijn netjes ingericht, ook nog eens onlangs gerenoveerd en van alle gemakken voorzien. Alle balkons bieden uitzicht over het strand en zee en het is heerlijk om hier na een fantastische dag nog even na te genieten. Een lekker drankje in je hand en het ruisen van de zee op de achtergrond, meer heb je niet nodig.

Vrachos is een ideale plek om je batterijtje op te laden. Het is er nog ongerept en de natuur is prachtig. In de directe omgeving zijn er veel typische taverna's te vinden. Welke specialteit gaat het vanavond worden? Er is genoeg keuze!

Lees verder

  • Onlangs gerenoveerd
  • Kleinschalig
  • Genieten van uizicht over zee
  • Rustig gelegen
  • Strand voor de deur

Verzorging

prijzen zien & boeken

Klantwaardering

gebaseerd op 0 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

Op dit moment zijn er geen berichten over deze accommodatie.

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
100%
Stel t/m 30 jaar
0%
Stel ouder dan 30 jaar
0%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
0%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
0%
Groepen vrienden
0%
Overige groepen
0%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=6141436


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)