Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Irida Boutique Hotel

Irida Boutique Hotel is niet voor niets een sercret; met een paradijselijk uitzicht over Parga en de prachtig glinsterende baai. De mooie omgeving bestaat hier uit veel groen en kenmerkt zich door grote olijfbomen. Hier doorheen lopend kom je al snel aan in het knusse centrum van Parga aan, waar gezellige taverne veelal huigemaakte gerechten serveren. En als de verse moussaka met liefde is klaargemaakt, proef je dat er zonder twijf vanaf!De liefdevolle inrichting, die overal zorgt voor een intieme en warme sfeer, zie je ook goed terug in alle kamers. Alle kamers hebben namelijk hun eigen kenmerken met een geheel eigen design en opvallende kleuren. Ieder ochtend wordt het ontbijt in je kamer geserveerd; wat een goed begin van de dag! Wat de kamers verder allemaal gemeen hebben is de hoge mate van comfort, waardoor je verblijf helemaal compleet is.Parga is een geliefd plekje voor zelfs de grootste Griekenland fans. Hoe dat komt is makkelijk te verklaren. Zo heeft het, ondanks toeristische invloeden, haar eigen authentiek karakter nog goed weten te behouden. Bedenk je maar eens in: smalle straatjes. volle terrasjes én natuurlijk de Griekse gastvrijheid. Hier lijkt alles samen te komen, waarbij de prachtige natuur natuurlijk ook wel een handje helpt. Met groene bergen in het bi...

Lees verder

  • Prachtig uitzicht over Parga en de baai
  • Alle kamers met een eigen design
  • Sfeervol boutique hotel

Verzorging

Het ontbijt wordt in de kamer geserveerd.
prijzen zien & boeken

Klantwaardering

gebaseerd op 9 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

9 September 2017
"Fantastisch: heel mooi kleinschalig verblijf met veel persoonlijke aandacht en één vaste persoon die ook echt geïnteresseerd was en ook alles voor je deed. Helemaal tof"

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
0%
Stel t/m 30 jaar
12,2%
Stel ouder dan 30 jaar
87,8%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
0%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
0%
Groepen vrienden
0%
Overige groepen
0%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=196033


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)