Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Hotel San Nectarios

In Hotel San Nectarios zit je midden in het lokale leven van Parga. Het authentieke hotel is knus en ligt ook nog eens heel centraal. Op 150 meter van de haven en gelegen tussen 2 stranden in, maakt dit een ideale uitvalsbasis voor een vakantie in het centrum van Parga. Een dagje strand, een boottripje langs de mooiste stranden of gewoon heerlijk genieten op een terrasje in de zon; hier kan het allemaal!

Alle kamers van Hotel San Nectarios hebben een eigen balkon, waarvan de suites zelfs een eigen dakterras hebben van 40m2! En waar je balkon ook op uitkijkt, het is allemaal even leuk. Je uitzicht kan zijn over zee en het kasteel, maar ook over de goene bergen en het centrum van Parga. Ook handig, de supermarkt zit gelijk tegenover het hotel.

Lees verder

  • Suites met eigen dakterras
  • Supermarkt tegenover het hotel
  • Gelegen tussen 2 stranden in

Verzorging

prijzen zien & boeken

Klantwaardering

gebaseerd op 7 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

Gep en Wilma - 14 juni 2017
"Wij zijn 14 juni 8 dagen naar Parga geweest en daar verbleven wij in Hotel San Nectarios. Wij werden s,avonds netjes ontvangen bij de receptie en naar onze kamer gebracht. Hotel en kamers ziet er zeer netjes uit waarschijnlijk nog niet zo lang geleden opnieuw geverfd en opgeknapt. s,Morgens staat er een goed ontbijt klaar dat buiten op het terras heerlijk opgegeten kan worden. Elke dag werd de kamer perfect schoongemaakt en handdoeken en beddengoed werden meer keren omgeruild als dat er beloo..."Lees verder

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
0%
Stel t/m 30 jaar
5,9%
Stel ouder dan 30 jaar
82,4%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
0%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
0%
Groepen vrienden
11,8%
Overige groepen
0%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=127012


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)