Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

App. Alea Resort

Eigenlijk heeft Appartementen Alea Resort alles in huis voor een vakantie is stijl. Allereerst is Parga op zich al een fantastische keuze, maar als je hier verblijft komt daar nog een extra dosis kwaiteit en service bovenop. Zo zul je hier met open armen worden ontvangen en kun je zo de Griekse gastvrijheid ervaren. Wat een feestje!

De appartementen zijn modern ingericht en hebben een prachtig uitzicht. Je zit hier namelijk tussen de groene bergen en de blauwe zee in. Vanuit hier ben je dan ook zo op het strand, waar het Griekse feestje vrolijk doorgaat. Omdat de appartementen op een vrij steile weg zijn gelegen, kun je ook gebruik maken van het (gratis) shuttlebusje. Het maakt dan overigens niet uit of je eindbestemming het strand of het centrum van Parga is, want beide worden aangedaan. Dat is nog eens een goede service. Uiteraard kun je ook in de buurt blijven en genieten aan de rand van het zwembad.

Lees verder

  • Spectaculair uitzicht
  • Moderne en comfortabele appartementen
  • Gratis shuttlebusje naar strand en centrum

Verzorging

prijzen zien & boeken

Klantwaardering

gebaseerd op 9 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

26 August 2017
"appartement was heel mooi gelegen in Parga shuttle busje was een mooi iets om naar het strand en dorp te gaan. de tijden waren goed gekozen. Het appartement was schoon goede verzorging en goede wisseling van bedden goed en hand doeken. Ruim zwembad met voldoende bedden er omheen. Ligging was prima"

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
5,3%
Stel t/m 30 jaar
22,4%
Stel ouder dan 30 jaar
50%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
5,3%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
11,8%
Groepen vrienden
2,6%
Overige groepen
2,6%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=132005


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)