Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Studios Poseidon

Studios Poseidon ligt vrijwel direct aan het brede en zeer gewaardeerde zandstrand van Ammoudia. Maar dit kleinschalige en knusse complex heeft ook nog eens een top ligging ten opzichte van het schilderachtige centrum van Ammoudia; de omgeving bestaat uit leuke tavernes en kleine (souvenir)winkeltjes waarbij je wordt omgeven door een gezellig Griekse sfeertje.

Waar Studios Poseidon ook om bekend staat is de eigen taverna. Niet alleen zal de gastvrijheid je opvallen, maar ook de Griekse gerechten doen veel gasten nog eens terugkomen voor een avondje (na)tafelen. De combinatie van een traditionele sfeer en een geweldige ligging, maken dit absoluut een perfect vakantieadresje als je het leuke Ammoudia wilt ontdekken.

Lees verder

  • Gezellige taverna
  • Veel gezelligheid in de buurt
  • Gelegen aan breed zandstrand

Verzorging

prijzen zien & boeken

Klantwaardering

gebaseerd op 3 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

Frans - 2 september 2017
"Ligging is perfect. Informatie verstrekking is magertjes. In de directe omgeving is niet veel activiteit te beleven. Dorpje Ammoudia is erg rustig. Er zijn wel veel eetgelegenheden. Geen mogelijkheden voor openbaar vervoer. Enige manier van vervoer zijn taxi of autohuur beide zijn redelijk kostbaar. In Ammoudiais het welmogelijk om boottochten te maken."

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
0%
Stel t/m 30 jaar
20%
Stel ouder dan 30 jaar
60%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
0%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
20%
Groepen vrienden
0%
Overige groepen
0%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=6122906


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)