Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

App. San Marco Villas

8,2

In deze prachtige groene omgeving aan de noord-oostkust van Corfu komt u helemaal tot rust. Het populaire San Marco Villas ligt wat hoger op de berg en biedt u betoverende uitzichten over zee. Zodra u uw appartement binnenkomt krijgt u direct een zonnig gevoel, de kamers zijn licht en mooi ingericht. Volg vanaf uw appartement de weg naar beneden en u komt vanzelf in de dorpjes Pirgi en Ipsos terecht. Kies een van de gezellige tavernes aan het haventje voor uw Griekse avondmaaltijd, altijd vers en goed! Speciaal voor u staan er fietsen gratis ter beschikking om de supermarkt en/of pinautomaat te bezoeken.

Lees verder

  • Luxe uitstraling
  • Prachtig gelegen
  • Mooi compleet ingericht complex

Verzorging

prijzen zien & boeken
8,2

Klantwaardering

gebaseerd op 86 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

12 October 2013
"Net terug uit Corfu/Pirgi waar wij twee weken bij San Marco villa's geweest zijn. Bijzonder aardige mensen, zeer goed en goedkoop eten, het heerlijke weer en de mooie lokaties op dit eiland hebben ons met een goed gevoel doen terugkeren. Ook aan de service van Sunweb heeft het, zoals gewoonlijk, niet ontbroken. Wij zaten in het bovenste appartement, welke bereikbaar is via de trap. Ik moet zeggen dat het een flinke klim is, maar het uitzicht vergoedt alles; dit is werkelijk fantastisch. Tevens..."Lees verder

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
1%
Stel t/m 30 jaar
35,9%
Stel ouder dan 30 jaar
42,4%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
3,2%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
8,1%
Groepen vrienden
4,2%
Overige groepen
5,1%
/griekenland/corfu/pirgi/appartementen_san_marco_villas.htm#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=38701


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)