Hotel Mayor Pelekas Monastery

terug

Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Hotel Mayor Pelekas Monastery

Hotel Mayor Pelekas Monastery ligt onder de groene heuvels van het bergdorpje Pelekas. Achter je de natuur en voor je één van de mooiste stranden van Corfu: dat is niet verkeerd natuurlijk. En omdat luxe ook altijd welkom is tijdens een vakantie, hebben ze hier ook een dosis van toegevoegd. Uiteindelijk heb je dus een servicegericht hotel op een toplocatie!

De onlangs gerenoveerde kamers hebben allemaal een balkon, waarvan de meeste een spectaculair uitzicht hebben over zee. En met de fluitende vogels uit de bergen waan je je hier in een stukje tropen, maar dan onder de Griekse zon... Heerlijk! Ondanks de rustige ligging kun je zeker ook vermaak zoeken in de nabije omgeving. Zo is er een snelle busverbinding naar het nabij gelegen, en levendige, Corfu-stad.

Lees verder

  • Eenvoudige busverbinding met Corfu-stad
  • Rustig gelegen
  • Prachtig zandstrand

Verzorging

prijzen zien & boeken

Klantwaardering

gebaseerd op 2 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

1 August 2015
"Hotel is tegen de berg gebouwd,waardoor je veel moest klimmen er was wel een lift maar die was veelal vol,voor kinderen is er weinig te doen,op de ligbedden op strand lag geen matrasje,eten en drinken was goed,alleen als je op strand lag moest je de trappen op om drinken te halen,dat was wel een nadeel,kamers waren wel heel schoon,iedere dag schone handdoeken"

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
0%
Stel t/m 30 jaar
0%
Stel ouder dan 30 jaar
100%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
0%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
0%
Groepen vrienden
0%
Overige groepen
0%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=6126139


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)