Hotel Sunshine Corfu & Spa

terug

Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Hotel Sunshine Corfu & Spa

6,8

Hotel Sunshine Corfu & Spa is een prachtig, populair compex en erg geliefd bij (terugkerende) vakantievierders. Dit hotel is gelegen op een heuvel, waardoor je adembenemend uitzicht hebt op de zee. De fantastische ligging van dit hotel biedt veel verschillende mogelijkheden; een dagje naar het strand of winkelen in het pittoreske centrum van Nissaki. Juist die combinatie klinkt bij veel gasten als zomerse muziek in de oren!

Wat het feestje hier helemaal compleet maakt zijn de uitgebreide faciliteiten, waarbij jong en oud zich kunnen onderdompelen in een vakantie vol vermaak. Zo zijn er gedurende de dag én avond veel animatieshows, kun je volledig ontspannen in het Aphrodite wellnesscenter en zijn ook de sportieve activiteiten in overvloed aanwezig. Ook het all inlcusive programma is goed verzorgd; van Griekse gerechten in de Zorbas Taverna, tot aan Italiaanse pasta in het Mamma Mia Restaurant. De Sunshine Bar is de ideale plek voor een verkoelend drankje.

Lees verder

  • Veel sportfaciliteiten
  • Prachtig op een heuvel gelegen
  • Op loopafstand van Nissaki
  • Direct aan het strand

Verzorging

prijzen zien & boeken
6,8

Klantwaardering

gebaseerd op 64 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

4 August 2018
"Het hotel is toe aan een opknapbeurt en het eten is niet goed. Het animatieteam en het personeel zijn erg gericht op de Fransen. Ze kunnen bijna geen Engels. Er wordt `s avonds van alles georganiseerd voor de Franstalige. In de omschrijving wordt aangegeven dat er levendigheid is in de omgeving. Er is een winkeltje en een restaurantje boven aan de berg. Meer is er niet te doen. Het hotel ligt op een mooie locatie, maar je moet wel van klimmen houden. De liften doen het regelmatig niet. Het ete..."Lees verder

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
2,4%
Stel t/m 30 jaar
16,1%
Stel ouder dan 30 jaar
37,5%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
4,2%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
21,1%
Groepen vrienden
7,1%
Overige groepen
11,6%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=37869


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)