Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

App. Villa Marinos

8

Als je ooit in Appartementen Villa Marinos bent geweest dan wil je vast nooit meer ergens anders naar toe. Wat een geweldige sfeer hangt hier. Een sfeer die je zeker bij zal blijven. Het begint al bij aankomst waar je hartelijk wordt ontvangen door eigenaar Marinos. Het valt meteen op hoe heerlijk rustig het is bij dit kleinschalige appartementencomplex. De omgeving is prachtig en uitermate geschikt voor een mooie wandeling. Reserveer alvast een huurauto bij de boeking en ontdek al het moois wat deze omgeving te bieden heeft.

Lees verder

  • Kleinschalig complex
  • Rustige ligging

Verzorging

prijzen zien & boeken
8

Klantwaardering

gebaseerd op 20 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

20 September 2017
"Wanneer men zoals wij met een auto Corfu wil verkennen, dan een prima uitvalbasis.Het is goedkoop en voor de prijs krijgt men volgens ons meer dan voldoende.De eigenaren zijn zeer vriendelijk.Op loopafstand is er goed te eten.`s ochtend konden we `om de hoek` vers brood kopen.Advies aan eenieder om bij een bezoek aan de hoofdstad is om de auto op de (gratis) parkeerplaats van de LIDL te zetten, staat deze mooi beschut tegen zonlicht."

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
9%
Stel t/m 30 jaar
21,5%
Stel ouder dan 30 jaar
51,4%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
1,7%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
9,6%
Groepen vrienden
2,8%
Overige groepen
4%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=120790


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)