Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Hotel LTI Grand Glyfada

8,7

Hotel LTI Grand Glyfada ligt direct aan het, bijna oneindige lijkende, zandstrand van Glyfada. Omgeven door de groene bergen van Pelekas is dit werkelijk waar een plaatje; wat een luxe om hier te mogen verblijven! Deze rustige ligging is dan welliswaar perfect voor rustzoekers, maar met het shuttlebusje sta je al binnen een kwartiertje midden in de levendigheid van Corfu-Stad.

Onlangs zijn veel faciliteiten hier volledig gerenoveerd. Zo zijn het Figaretto restaurant, de kamers, de receptie en de bar allemaal in een nieuw jasje gestoken. En wanneer je geniet van een heerlijk gerecht en mag genieten van dit uitzicht over zee, mag je je absoluut gelukkig prijzen. Buiten is het, los van het heerlijke klimaat, toch al volop genieten. Het grote zwembad en het vele groen maken het bijna een tropisch geheel. En tussen al het moois door heb je ook nog de mogelijkheid om een potje te tennissen of je tegenstander in te maken tijdens een wedstrijdje beachvolleybal. Als slagroom op de taart is er dagelijks een animatieteam in de weer om iedere leeftijd een onbezorgde vakantie te bezorgen.

Lees verder

  • Gerenoveerde kamers en faciliteiten
  • Omgeven door groene bergen van Pelekas
  • Direct aan het zandstrand

Verzorging

prijzen zien & boeken
8,7

Klantwaardering

gebaseerd op 10 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

Alex en Linda Hofstra - 28 augustus 2017
"Wij zijn hier geweest van 28 augustus t/m 4 september 2017.Voor ons was dit de 2e keer naar dit fantastische hotel met all inclusive formule.Ligging direct aan zee, met een geweldig groot zandstrand.Eten (buffet vorm) is echt top en heerlijk lekker, hotel is brand schoon en personeel super vriendelijk en behulpzaam.Kortom een geweldig mooie plek om eens even 8 dagen te relaxen."

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
0%
Stel t/m 30 jaar
15,4%
Stel ouder dan 30 jaar
50%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
10,3%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
11,5%
Groepen vrienden
0%
Overige groepen
12,8%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=167527


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)