maandag 15 oktober, 8 dagen, 3 personen, Logies

Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Ervaringen

Beoordelingen

Er zijn 112 beoordelingen voor Appartementen Sunflower ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

7,7
Kamer
6,7
Maaltijden
8,6
Vakantie algemeen
7,8
Overige faciliteiten
7,5
Prijs/kwaliteit
7,9
Ligging
8,1
Schoonmaak
7,2
Personeel
7,9
Kindvriendelijkheid
7,8
Zwembad
7,3
  1. Door:
    anoniem
    Periode:
    september 2017
    Gezelschap:
    Stel
    9,0
    Kamer
    8,0
    Ligging
    10,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Zoals altijd weer een heerlijke tijd gehad in Sunflower!
  2. Door:
    anoniem
    Periode:
    augustus 2017
    Gezelschap:
    Stel
    7,3
    Kamer
    5,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    6,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    7,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Heerlijke vakantie gehad. De eigenaren waren erg vriendelijk. Kamers erg gehorig en aan de kleine kant.
  3. Door:
    anoniem
    Periode:
    augustus 2017
    Gezelschap:
    Stel
    7,1
    Kamer
    6,0
    Ligging
    7,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    7,0
    Personeel
    7,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    7,0
    Zwembad
    7,0
    Een nette en eenvoudige kamer. De kamers zijn heel basic uitgerust en een beetje gehorig. Al het personeel (bar en schoonmaaksters) is zeer vriendelijk. Het eten dat door Ingrid is gekookt was heerlijk!De enige minpuntjes zijn dat het schoonmaken iets beter kan en dat wij `s ochtends geen warm water hadden.Verder is het dorpje erg leuk en zijn de inwoners vriendelijk en erg gastvrij.
  4. Door:
    Maria en Gerard
    Periode:
    augustus 2017
    Gezelschap:
    Stel
    7,6
    Kamer
    7,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    9,0
    Overige faciliteiten
    7,0
    Personeel
    7,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    7,0
    Zwembad
    7,0
    Het app.complex is zeer fraai gelegen en op loopafstand van Agios Gordius. Het complex is wel wat gedateerd maar aantrekkelijk voor rustzoekers en Natuurliefhebbers. De keuken van alle app. is niet toereikend om echt te koken. De electische kookplaat is ongeschikt en niet gebruiksvriendelijk. Wij zaten in een maisonnete van 2 verdiepingen en dat zag er beduidend beter uit dan het 2kamer app. dat mijn zus had. De beheerder is tevens de exploitant van de bar en erg aardig. Zijn vrouw kookt fantastisch dus je kan er zeker voor het diner afspreken. Wij zaten er voor een zeer gunstige prijs en mede daarom is de prijs/prestatie erg goed. Voor kinderen en ouderen is de locatie minder geschikt vanwege hoogteverschillen. Ook het peuterbadje is niet geschikt voor kinderen vanwege de ligging aan het diepe zwembad.Ik hoop dat de eigenaar de moeite neemt om de app. te moderniseren want dat is het complex zeker waard!
  5. Door:
    anoniem
    Periode:
    juli 2017
    Gezelschap:
    Stel
    8,0
    Kamer
    8,0
    Ligging
    9,0
    Overige faciliteiten
    7,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Ideaal gelegen voor een luilekkervakantie Dichtbij het centrum en het strand
  6. Door:
    anoniem
    Periode:
    juli 2017
    Gezelschap:
    Stel
    6,9
    Kamer
    4,0
    Ligging
    7,0
    Maaltijden
    7,0
    Overige faciliteiten
    7,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    7,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Sunflower was een prima appartement voor een weekje. Lekker zwembad en aardige mensen met een fijn barretje. De kamer zelf was niet erg bijzonder en je moet er niet te veel van verwachten. Het is een erg gehorig pand waarbij je alles kunt horen wat je buren zeggen. Het centrum en het strand van het dorpje is op een goede loop afstand.
  7. Door:
    anoniem
    Periode:
    juli 2017
    Gezelschap:
    Stel
    9,7
    Kamer
    9,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    10,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    10,0
    Vakantie algemeen
    10,0
    Geweldige locatie, heel gezellig een bar die altijd open is en waar je heerlijk kan eten. appartement prima, maar hoe vaak ben je daar uiteindelijk? De mensen die de bar runnen staan altijd voor je klaar, dit zijn overigens niet de eigenaren.
  8. Door:
    anoniem
    Periode:
    juli 2017
    Gezelschap:
    Stel
    9,4
    Kamer
    8,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    9,0
    Overige faciliteiten
    10,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    10,0
    Vakantie algemeen
    10,0
    Top locatie, gezellig appartementen complex lekker kleinschalig. Super gezellige mensen die de poolvos runnen. Mooi zandstrand. Heerlijke restaurantjes en gezellige barretjes. Kortom geweldige vakantie.
  9. Door:
    anoniem
    Periode:
    juli 2017
    Gezelschap:
    Stel
    9,6
    Kamer
    9,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    10,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    10,0
    Zwembad
    10,0
    We hebben de afgelopen 25 jaar ca. 20 Griekse eilanden bezocht. Corfu 1 van de mooiste. Sunflower 1 van de gezelligste. Ingrid (geweldige kokin) en Petros (goede zanger) organiseren metzes, BBQ en wat de pot schaft avonden. Zelden zo lekker Grieks gegeten en gezellige avonden gehad met live muziek van Petros. Zijn Grieks Belgische humor is hilarisch. We hebben veel gelachen. AAN ALLE REIZIGERS NAAR GRIEKENLAND: Appartementen zijn niet zoals in Nederland. Ze zijn gehorig, inventaris sober, afwerking minder, harde of juist zachte bedden etc. Het is soms behelpen, maar dit kom je ook in o.a. Spanje, Italië en Kroatië tegen. Het is altijd wat, maar het heeft ook wel weer wat. En ja, ook in Nederland zijn veel hotels gehorig, waarvoor je de hoofdprijs betaalt en geluiden hoor die je liever niet hoor. Kortom het is nooit zo als thuis. Stel je eens voor dat het in Nederland 7 maanden achter elkaar 30-35 graden is. Om daar in te werken worden wij zeker niet vrolijk van. Het is niet te vergelijken. De Griekse gastvrijheid maakt heel veel goed. Daar kunnen een aantal Nederlanders nog wat van leren. Ondanks de vele problemen die er zijn in Griekenland. Vraag het maar eens aan de lokale bevolking. Verdiep je er in, door met mensen een praatje (Engels) te maken. WIE GOED DOET, GOED ONTMOET. Kijk eerst naar je zelf, en (ver)oordeel niet zo snel. Sommige reacties in de recensies zijn ongenuanceerd. MENSEN........, geniet van het moment dat je er bent, de volgende dag kan het zo anders zijn (bv de aardbeving op Kos), wees aardig, en maak je niet (te) druk als er 1 vork ontbreekt of de muziek iets te hard staat. (wij vonden het heerlijk zo een deuntje op de achtergrond). U verpest niet alleen u eigen vakantie, maar realiseer u dat dit niet alleen van invloed is op de eigenaren en maar ook op uw medereizigers. Ingrid en Petros kunnen nooit aan alle eisen voldoen, maar ze hebben het voortreffelijk gedaan, ondanks dat de appartementen en de bar gescheiden zijn qua eigenaar.
  10. Door:
    Mieke
    Periode:
    juni 2017
    Gezelschap:
    Stel
    8,6
    Kamer
    8,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    10,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Het complex ligt prachtig tussen de bomen en de bergen, rondom groen. De inrichting van het appartement is eenvoudig, maar alles wat je nodig hebt is er. Het eten wat Ingrid kookt is heerlijk! Wij hebben een prima week gehad.
  11. Door:
    Brecht
    Periode:
    juni 2017
    Gezelschap:
    Anders
    8,0
    Kamer
    8,0
    Ligging
    7,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Bijzonder vriendelijke gastheer en gastvrouw die gezellige avonden met lekker eten en muziek organiseren.De 2-kamerappartement maisonnette (5 pers) bestaat uit 2 2-pers. slaapkamers, een extra bed op de overloop boven, 2 badkamers en een heel klein en minimaal ingericht keukenblokje met tafel en stoelen. Geen woonkamer, wel 2 balkons. Goeie douche, goeie bedden.Uitzicht op de groene bergen is mooi. Lekker zwembad met bar waar je ook boeken en tijdschriften mag pakken.Enig minpuntje: afstand naar het strand is wel verder dan de beschreven 400 meter, het is eerder 1 km. Dit zou aangepast moeten worden in de beschrijving want dit was voor mij de hoofdreden om hier te boeken en dat viel dus een beetje tegen.
  12. Door:
    J.Blok
    Periode:
    juni 2017
    Gezelschap:
    Stel
    7,0
    Kamer
    5,0
    Ligging
    8,0
    Maaltijden
    7,0
    Overige faciliteiten
    6,0
    Personeel
    7,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Het appartement was schoon, jammer dat er geen mogelijkheid is om binnen te zitten omdat er geen tafel of makkelijke stoel aanwezig waren, en het enige tafeltje wat er is staat op het balkon maar daar kan je helaas niet uit de zon zitten,en zeker niet met 3 personen. verder was er geen waterkoker in het appartement.
  13. Door:
    anoniem
    Periode:
    juni 2017
    Gezelschap:
    Stel
    5,5
    Kamer
    5,0
    Ligging
    5,0
    Overige faciliteiten
    5,0
    Personeel
    6,0
    Prijs/kwaliteit
    6,0
    Vakantie algemeen
    6,0
    Simpel appartement en nogal gedateerd, maar de prijs was ook niet hoog en dan mag je ook niet veel verwachten. Het lag op een nogal steile helling. Ondanks dat wij nogal sportief zijn was het met de hitte een behoorlijke klim. Verder hebben we het op Corfu prima naar ons zin gehad , maar we zouden dit appartement zeker geen tweede keer meer kiezen en niet aanbevelen.
  14. Door:
    anoniem
    Periode:
    juni 2017
    Gezelschap:
    Vrienden
    9,4
    Kamer
    6,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    10,0
    Overige faciliteiten
    10,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    10,0
    Vakantie algemeen
    10,0
    Een appartementencomplex waar een geweldige sfeer is. Binnen een korte tijd kent men elkaar en is er altijd gezelligheid. Het appartement zelf is sober, al het hoognodige is aanwezig, meer heb je niet nodig.
  15. Door:
    anoniem
    Periode:
    mei 2017
    Gezelschap:
    Stel
    5,8
    Kamer
    6,0
    Ligging
    8,0
    Overige faciliteiten
    4,0
    Personeel
    4,0
    Prijs/kwaliteit
    7,0
    Vakantie algemeen
    6,0
    Prima locatie en een ruim appartement. We miste alleen een water koker en hadden we helaas wat luidruchtige buren.


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)