Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

App. Pearl Bay

De rustzoekers die op zoek zijn naar een prima onderkomen, kunnen hun hart ophalen bij Appartementen Pearl Bay in Vrondados! Deze prima onderhouden appartementen liggen nabij de zee, tenmidden van alle rust en ruimte. Wilt u de levendigheid opzoeken, dan kunt u terecht in het centrum. Deze treft u na ongeveer 5 kilometer aan. Hier ondergaat u een geheel ontspannen vakantie!

Lees verder

  • Nieuwe appartementen
  • Goede kwaliteit

Verzorging

prijzen zien & boeken

Klantwaardering

gebaseerd op 1 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

16 July 2015
"De ontvangst in het appartement was uiterst vriendelijk. De kamers zijn subliem. Luxe maar ook gezellig. En heel heel stil, je hoort werkelijk niks van de mensen in het zwembad. En het uitzicht vanaf het balkon is een plaatje. Klein minpuntje: om echt uitgebreid te kunnen koken, zijn er te weinig keukenspullen aanwezig zoals goeie messen, snijplanken, goeie pannen etc. Maar ach, als dat het enige is ;-) Absoluut een aanrader deze plek. We voelden ons er meteen thuis! En wowww, wat is Chios een p..."Lees verder

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
0%
Stel t/m 30 jaar
0%
Stel ouder dan 30 jaar
77,8%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
5,6%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
5,6%
Groepen vrienden
11,1%
Overige groepen
0%
/griekenland/chios/vrondados/appartementen_pearl_bay.htm#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=88538


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)