Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

App. Amarandos

Op een heuvel gelegen én met uitzicht op zee wordt je hier verwelkomd door Birgit: de gastvrouw van Appartementen Amarandos. Gelijk een goed begin, want alles wordt netjes uitgelegd en voor vragen kunnen we altijd langskomen. Ons appartement is mooi en modern ingericht en het balkon is perfect. Met dat lekkere klimaat, brachten wij hier de meeste tijd door en dan vooral op de zwoele zomeravonden. Heerlijk met al die geluiden van de zee op de achtergrond. En als je wakker bent, kun je in de morgen in alle stilte alvast een duik in zee nemen. Zo begin je de dag natuurlijk wel heel erg goed.

Chios is van zichzelf nog behoorlijk authentiek te noemen. Het toerisme is er wel, maar heeft het Griekse sfeertje niet aangetast. Zeker in de kleinere dorpjes kun je het Griekse leven helemaal beleven. Met een huurauto kun je gemakkelijk de dorpjes ‘Mesta’ en ‘Pyrgi’ bezoeken. Met een middeleeuwse uitstraling is het heerlijk om door de straatjes heen te slenteren. En als de kerkklok dan begint te luiden, voel je gewoon die authentieke sfeer!

Lees verder

  • Ideaal voor de ruimte en rust zoeker
  • Moderne inrichting
  • Vrijwel aan strand

Verzorging

prijzen zien & boeken

Klantwaardering

gebaseerd op 2 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

Op dit moment zijn er geen berichten over deze accommodatie.

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
14,3%
Stel t/m 30 jaar
0%
Stel ouder dan 30 jaar
85,7%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
0%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
0%
Groepen vrienden
0%
Overige groepen
0%
/griekenland/chios/vokaria/appartementen_amarandos.htm#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=38403


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)