Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Hotel Sunset

Wat een fantastische ligging heeft Hotel Sunset, in het gezellige centrum van Karfas en direct aan een heerlijk zandstrand. Hier kun je overdag lekker van de zon genieten en 's avonds een sfeervolle taverna uitkiezen om de lekkerste gerechten te proeven en tot laat in de avond met een glaasje ouzo op het terras te zitten. Na het ontbijt kun je een duik nemen in het zwembad bij de appartementen, het strand opzoeken, of bijvoorbeeld het schitterende eiland gaan verkennen.

Lees verder

  • Perfecte ligging
  • Ideaal voor stellen

Verzorging

prijzen zien & boeken

Klantwaardering

gebaseerd op 6 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

Erwin de Jong - 30 juni 2016
"Er is geen nacht receptie aanwezig en helaas blijken sommige gasten bij aankomst in het hotel in de nacht veel lawaai te maken/ geen rekening houdend met andere aanwezige hotelgasten. Mijn ervaring is van de periode 30 juni tot 7 juli 2016. Het is jammer dat een nachtportier ontbreekt om desbetreffende gasten hierop te wijzen."

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
30,2%
Stel t/m 30 jaar
9,3%
Stel ouder dan 30 jaar
48,8%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
2,3%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
2,3%
Groepen vrienden
7%
Overige groepen
0%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=124053


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)