Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Hotel Erytha and Resort

Hotel Erytha Beach is een goed viersterrenhotel dat bestaat uit een hoofdgebouw en drie bijgebouwen. Het ligt aan een rustige baai en het privézandstrand ligt hier voor de deur. Maar je kunt er ook voor kiezen om te zonnebaden aan één van de twee zwembaden, waarbij allebei een poolbar te vinden is. Voor kinderen is er een apart kinderbadje.

Lees verder

  • 2 zwembaden
  • Gelegen aan een rustige baai
  • Direct aan het privéstrand

Verzorging

prijzen zien & boeken

Klantwaardering

gebaseerd op 1 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

Marek & Jelena - 22 september 2016
"Het Hotel is prachtig wat betreft de ligging en omdat het erg groot is met verschillende plekken waar je rust kan pakken zit je niet hele tijd naast andere gasten van het hotel. Het is echt ongelofelijk prachtig ingedeeld met bomen, planten en bloemen waar je langs kan wandelen en genieten van al dat natuur dat goed verzorgd wordt door het hotel personeel. Erg fijn dat er 2 zwembaden waren en een eigen strand met faciliteiten. De bar in het hotel was groot en heeft goede assortiement qua drank e..."Lees verder

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
22,2%
Stel t/m 30 jaar
11,1%
Stel ouder dan 30 jaar
44,4%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
0%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
11,1%
Groepen vrienden
0%
Overige groepen
11,1%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=37589


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)