Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

App. Villa Maria

9,4

Als je aankomt in Appartementen Villa Maria, staat de eigenaresse Maria je al op te wachten. Breed glimlachend is ze oprecht blij om je te ontvangen als gast. Regelmatig zal ze je een zelfgemaakt gebakje laten proeven of even vragen hoe het met je gaat, wat een gastvrijheid! Daarnaast kent ze het eiland op haar duimpje, dus voor vragen en leuke tips kun je altijd bij haar terecht. Als we 's ochtends wakker worden komen we tot de ontdekking dat ochtenden hier spectaculair zijn. Vanaf je eigen balkon komt de zon op vanuit Turkije, zo begint je dag al meteen goed! En met de rustige ligging nabij een klein vissershaventje, kan het bijna niet sfeervoller. Hier sta je echt middenin het Griekse leven.De prachtige kustlijn aan de overkant ligt er in de verte al mooi bij, dus waarom niet zelf eens bezoekje plannen? In de vroege morgen vertrokken wij per boot (vanuit Chios-stad) naar het Turkse plaatsje Çesme. Fantastisch dat je in nog geen uurtje varen van Europa, zo Azië binnen kan varen. Çesme is een luxe badplaats, waar veel Turken hun vakantie doorbrengen. Met een breed strand, helder water en een oud centrum geven wij ze groot gelijk. Je proeft hier nog echt het Turkse karakter. Dit is echt een leuk extraatje voor onze heerlijke vakantie in Griekenland!...

Lees verder

  • Nabij een vissershaventje
  • Maria's gastvrijheid
  • Sfeervol en kleinschalig

Verzorging

prijzen zien & boeken
9,4

Klantwaardering

gebaseerd op 11 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

Patty en Wim Overduin - 18 augustus 2016
"Ook dit jaar hebben we weer onwijs genoten van onze vakantie op Chios, bij Maria apartments is de service erg goed, lieve mensen, maar de meeste `grieken zijn aardig en oprecht. Ik heb begrepen dat het volgend jaar Transavia stop met vliegen op Chios en dat vinden heel veel bezoekers welke heel graag naar Chios gaan heel vervelend..."

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
0%
Stel t/m 30 jaar
6%
Stel ouder dan 30 jaar
91,1%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
0,6%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
0%
Groepen vrienden
2,4%
Overige groepen
0%
/griekenland/chios/karfas/appartementen_villa_maria.htm#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=39473


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)