Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

App. Family

7,5

Appartementen Family is een leuk complex met ruime studio’s. De eigenaren zijn zeer gastvrij en zullen er alles aan doen om uw vakantie te laten slagen. Het strand en het centrum van Karfas bevinden zich op loopafstand.

Lees verder

Verzorging

prijzen zien & boeken
7,5

Klantwaardering

gebaseerd op 17 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

10 July 2017
"Rustige locatie met boven mooi uitzicht.Wanneer je op maandag aankomt krijg je maar een keer schoon beddengoed en handdoeken. En geen twee keer zoals op de website staat vermeld. Verder is de badkamer zeer klein en niet meer van deze tijd. Zeer slechte kraan, niet te regelen. Ook geen schoon douchegordijn die tijdens het douchen door zeer kleine ruimte tegen je aanplakt. Het is een twee sterren appartement maar dan is de prijsverhouding ver te zoeken. Veel te duur.Ook vlucht via Lesbos en daarn..."Lees verder

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
0%
Stel t/m 30 jaar
5,7%
Stel ouder dan 30 jaar
83,6%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
0,8%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
3,3%
Groepen vrienden
6,6%
Overige groepen
0%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=39828


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)