App. Aegean Dream (vh Golden Sand)

terug

Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

App. Aegean Dream (vh Golden Sand)

7,9

Appartementen Aegean Dream is een prachtig luxe complex met een zeer centrale ligging, vlakbij het mooie zandstrand en dicht bij het centrum van Karfas. In en rondom het complex zijn voldoende faciliteiten, u kunt zich in ieder geval prima vermaken. Er is een groot zwembad, een restaurant met terras en u heeft een prachtig uitzicht over de zee als u met een verkoelend drankje aan het zwembad ligt. Houdt u van luxe en wilt u genieten van deze prachtige omgeving dan is dit de juiste keuze voor een vakantie op het bijzonder mooie eiland Chios.

Lees verder

  • Mooi uitzicht
  • Centrale ligging
  • Heerlijk zwembad
  • Prachtige omgeving
  • Ideaal voor stellen

Verzorging

prijzen zien & boeken
7,9

Klantwaardering

gebaseerd op 35 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

8 May 2017
"Op het appartement en het personeel is niets aan te merken. Ze zijn vriendelijk en behulpzaam. Houd echter rekening met het afnemende toerisme op het eiland. Mini supermarkt gesloten,dichtsbijzijnde supermarkt bij het vliegveld, op 3 km. Veel restaurants alleen geopend in het weekend. De bus stopt tegenover het hotel, naar Chios Stad, maar gaat echter om de twee uur."

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
0,6%
Stel t/m 30 jaar
9%
Stel ouder dan 30 jaar
53,1%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
10,5%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
17,3%
Groepen vrienden
3,1%
Overige groepen
6,5%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=38566


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)