Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

App. Emporios Bay

Midden in het unieke havenplaatsje Emporios ligt het gemoedelijke Secrets hotel Emporios Bay, waar de lieve eigenaren Ilias en Giouli ervoor zorgen dat het je aan niets te kort komt. Het unieke karakter van Emporios komt vooral door het vulkanische strand Mavra Volio. De ongewone zwarte keien, de rots die uitsteekt en het kristalheldere water maken van dit strand een bijzondere verschijning! In de historische haven worden er in sfeervolle tavernes tradiotionele Griekse gerechten geserveerd.'s Ochtends kun je op het balkon of terras van de kamer van een zelfgemaakt ontbijtje genieten, maar je kunt er ook voor kiezen om ontbijt bij te boeken. De huisgemaakte taartjes en jammetjes die met fruit van het seizoen gemaakt worden zijn absoluut het proberen waard. Net als het heerlijke verse fruit en groenten, die soms uit eigen moestuin komen. Om het zwembad staan moderne zonnebedjes, waar een kleurrijke cocktail van de poolbar haast nóg lekkerder smaakt door het fijne sfeertje wat er hangt.Chios is een schitterend eiland, dat het ontdekken zeker waard is. Voor iedereen die van zandstranden houdt is het dichtst bijzijnde strand Komi een aanrader, waar meerdere restaurantjes en barretjes te vinden zijn. Tijdens een schitterende wandeltocht van Emporios naar Komi zijn er twee oud...

Lees verder

  • Groene omgeving
  • Schitterende wandelmogelijkheden
  • Huisgemaakte ontbijtjes bij te boeken
  • Zowel vulkanisch- als zandstrand in de buurt

Verzorging

prijzen zien & boeken

Klantwaardering

gebaseerd op 6 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

21 July 2016
"Prachtig gebouw met mooie nieuwe kamers. Opvallend goede schoonmaak en elke dag schoon beddengoed. Zeer goed. Ligging aan de baai van Emporios is prachtig"

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
7,5%
Stel t/m 30 jaar
6,2%
Stel ouder dan 30 jaar
77,5%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
1,2%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
1,2%
Groepen vrienden
1,2%
Overige groepen
5%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=38351


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)