Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Hotel City

Hotel City ligt midden in het centrum van Thessaloniki, vlak bij de haven, de winkels en in de buurt van leuke restaurants. Direct bij binnenkomst zie je dat je op een bijzonder vakantieadres terecht bent gekomen: overal waar je kijkt zie je onechte, natuurlijke elementen die zo zijn verwerkt, dat alles er heel strak en modern uitziet.

De kamers zijn gedecoreerd met natuurlijke kleuren, wat zorgt voor een rustige uitstraling. Er zijn bladeren op de muren geschilderd en de sierkussens zijn in de vorm van een blad. Ook in de Green Bar, de naam zegt het al, komen deze kleuren terug: er is groene decoratie gebruikt en het lijkt net alsof er achter de bar stapels hout liggen. Als je op de gang bent, waar de kamers zich bevinden, ga je bijna voorzichtig lopen, omdat het lijkt alsof je over kinderkopjes wandelt.

Lees verder

  • Strak en modern
  • Natuurlijke kleuren
  • Midden in het centrum

Verzorging

prijzen zien & boeken

Klantwaardering

gebaseerd op 1 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

Irene Des - 31 juli 2016
"Geef de gasten half uur in de spa, dan zullen ze sneller overstappen naar behandelingen die aangeboden worden door hotel. Met als + meer klandizie"

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
10%
Stel t/m 30 jaar
20%
Stel ouder dan 30 jaar
40%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
0%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
20%
Groepen vrienden
0%
Overige groepen
10%
/griekenland/chalkidiki/thessaloniki/hotel_city.htm#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=176343


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)