Hotel Chrousso Village - logies en ontbijt

terug

Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Hotel Chrousso Village - logies en ontbijt

8,6

Het sfeervolle Hotel Chrousso Village ligt als een dorpje verspreid over een grote tuin. Het wordt omringd door groene pijnbomen en rondom het zwembad staan palmbomen, die samen met een blauwe lucht het perfecte tropische sfeertje creëren. In dit dorpje kun je je helemaal uitleven op de tennisbaan of een potje beachvolley om daarna lekker op een zonnebedje bij het zwembad uit te rusten. Dit kan natuurlijk ook op het strand waar je na een korte wandeling al met je tenen in het warme strand staat. De ruime appartementen zijn modern ingericht. Je verblijft hier op basis van all inclusive en dat betekend dat er 3 keer per dag een heerlijk buffet klaar staat en er de gehele dag door snacks en verfrissende drankjes te verkrijgen zijn. Er rijdt een shuttlebusje van het hotel naar het centrum, ideaal om ook de omgeving te verkennen!

Lees verder

  • Ruim opgezet
  • Uitgebreid all inclusive programma

Verzorging

prijzen zien & boeken
8,6

Klantwaardering

gebaseerd op 6 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

23 June 2017
"Een fijne complex met vriendelijke personeel en leuke animatie tem.Wat een beetje tegenviel was dat je pas om 10 uur in het zwembad mocht en dat je na 18.00 uur geen gebruik meer mocht maken van het zwembad.En ook handdoeken uitleenservice pas na 10.00 uur gebruik van kon maken en voor 18.00 uur moest inleveren.Het drinken bij poolbar in dunne plastice bekers werd gegeven was ook een tegenvaller.Voor de rest een mooi complex met goed onderhouden tuinen om de verschillende complexen wat een vrie..."Lees verder

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
0%
Stel t/m 30 jaar
100%
Stel ouder dan 30 jaar
0%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
0%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
0%
Groepen vrienden
0%
Overige groepen
0%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=6132012


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)