Hotel Kriopigi (vh Hotel Kriopigi Beach)

terug

Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Hotel Kriopigi (vh Hotel Kriopigi Beach)

7,6

Het gezellige familiehotel Kriopigi ligt op een heuvel verscholen tussen de pijnbossen. Door deze ligging is het uitzicht schitterend. Het plaatsje Kriopigi ligt op loopafstand en het strand bereik je met het de leuke 'fun train' of shuttlebus.

De kamers zijn romantisch ingericht, met roodtinten en spijlenbedden en deze sfeer wordt in heel het hotel doorgetrokken, met houten accenten en de piano in de lobby. Het zwembad voor het hotel is ideaal om lekker in de zon weg te dromen, maar een verfrissend drankje doen op het terras in de schaduw kan hier ook. Gezellig een potje schaken op een levensgroot schaakbord of een potje tafeltennis behoort ook tot de mogelijkheden.

Lees verder

  • Mooi uitzicht
  • Familiehotel
  • Shuttleservice naar het strand

Verzorging

prijzen zien & boeken
7,6

Klantwaardering

gebaseerd op 17 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

25 September 2016
"Wel jammer dat ze op het einde van het seizoen al een groot deel van de faciliteiten sluiten ook al betalen we evenveel als diegene die komen in het seizoen en alles krijgen."

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
11,1%
Stel t/m 30 jaar
11,1%
Stel ouder dan 30 jaar
55,6%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
11,1%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
0%
Groepen vrienden
11,1%
Overige groepen
0%
/griekenland/chalkidiki/kriopigi-kassandra/hotel_kriopigi_vh_hotel_kriopigi_beach.htm#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=157329


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)