Gay-vriendelijk

Gay vriendelijke vakanties

De leukste vakanties naar dé gay hotspots van Europa!

Is het de zon, de zee, de feesten of zijn het de mensen? Waarschijnlijk een combinatie van dit alles, want ieder jaar willen we toch weer massaal naar de leukste gayprides, stappen met al je (gay) vrienden of samen met je partner genieten van een romantische zonvakantie. Het hele jaar door kun je bij Sunweb terecht op een van de gay-friendly bestemmingen, waar je 100% fun binnen handbereik hebt.

Het Yumbo centrum op Gran Canaria is een begrip; een echte guilty pleasure! Ga je voor stijl & klasse, dan is Ibiza wellicht jouw favoriete plekje. Toch zijn er ook genoeg andere bestemmingen waar je veel gays zult tegenkomen. Zo is Santorini super romantisch, terwijl Benidorm en Torremolinos ook zeker het benoemen waard zijn.

Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)