Eilandweken!

Profiteer tijdelijk van €50 korting p.p.

Op een onbewoond eiland… ♪ Onze vakantie-eilanden zijn niet onbewoond, maar wel stuk voor stuk schitterend. Op een eiland gaat het leven er vaak net iets relaxter aan toe dan op het vasteland, waardoor je vrijwel direct in ontspanningsmodus over kunt schakelen als je er vakantie viert. Daarnaast voel je er eigenlijk bijna altijd wel een prettig zeebriesje, waardoor de temperatuur erg aangenaam blijft.

Eigen charme

Variërend van groot tot klein en van bekend tot onontdekt, onze eilanden hebben allemaal hun eigen charme en zijn allemaal een bezoekje waard. Waar je bij sommige eilanden, zoals bijvoorbeeld Kreta of Sicilië aan een week niet genoeg zult hebben om het hele eiland te verkennen kun je op Ibiza of Sal het eiland gemakkelijk rondreizen. Boek nu jouw ideale vakantie-eiland met €50 korting p.p.

Bekijk aanbod met €50 korting
Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)