Labranda Royal Makadi Resort

terug

Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Labranda Royal Makadi Resort

Het ruim opgezette en luxe hotel Royal Azur ligt aan een goudgeel zandstrand dat heel geleidelijk afloopt in de azuurblauwe zee en beschikt over allerlei leuke faciliteiten voor jong en oud. En doordat bijna alles inclusief is, ga je hier een onbezorgde vakantie tegemoet.

Hoewel er veel plekken zijn om lekker te kunnen luieren in de warme zon, is er ook voor de sportieve vakantie genoeg te beleven. Zowel in het water als langs de kant zijn er leuke en spannende activiteiten waar je aan kunt deelnemen: zo is er een tennisbaan, squashbaan, fitnesscentrum, beachvolleybal en een internationaal duikcentrum, waar je al voor de deur van het hotel voor de eerste keer in contact kunt komen met de wonderlijke onderwaterwereld.

De echte lekkerbek kan in dit hotel zijn hart ophalen: in restaurant Le Pecheur aan zee, kun je genieten van vers bereidde vis en Il Rondo serveert authentieke Italiaanse gerechten. Dan is er ook nog hoofdrestaurant Blue Lagoon, lunchrestaurant Le Rivage en het gastronomische Al Mandara, waar je voor een toeslag, een romantische avond op het strand tegemoet gaat en waar je kunt smullen van mooie gerechten uit de Oosterse keuken...

Lees verder

  • Snorkelparadijs
  • Moderne kamers
  • 5 restaurants
  • Leuke activiteiten
  • Direct aan het strand

Verzorging

prijzen zien & boeken

Klantwaardering

gebaseerd op 7 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

Fam. Bastian - 9 januari 2016
"Op veel plaatsen in het hotel mag er gerookt worden zoals in restaurant, grootste gedeelte van de lobby/bargedeelte. Met regelmaat geen witte wijn meer te krijgen."

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
5%
Stel t/m 30 jaar
22,5%
Stel ouder dan 30 jaar
33,8%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
6,9%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
11,9%
Groepen vrienden
11,9%
Overige groepen
8,1%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=167541


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)