The Three Corners Sunny Beach Resort

terug
di 12 dec 2017 -  8 dagen -  met 2 personen -  All inclusive
Bekijk alle prijzen

Ervaringen

Beoordelingen

Er zijn 72 beoordelingen voor The Three Corners Sunny Beach Resort ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

7,9
Kamer
7,8
Maaltijden
7,7
Vakantie algemeen
7,8
Overige faciliteiten
7,6
Prijs/kwaliteit
8,0
Ligging
7,2
Personeel
8,7
Zwembad
8,3
  1. Door:
    Rowen
    Periode:
    oktober 2017
    Gezelschap:
    Anders
    8,8
    Kamer
    8,0
    Ligging
    7,0
    Maaltijden
    9,0
    Overige faciliteiten
    10,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Zwembad
    8,0
    Wij waren met 2 gezinnen op vakantie bij The Three Corners. By aankomst werden we heel vriendelijk ontvangen alles werd uitgelegd en konden nog gebruik maken van het avond buffet. Het resort zelf is prachtig en schoon. Personeel is heel vriendelijk en doen er alles aan om het je zo fijn mogelijk te hebben. Animatie team is ook heel actief. Leuke meiden en jongens en heel gezellig. Kortom een heel leuk, gezellig& schoon resort echt een goeie aanrader! En myn complimenten naar iedereen daar.
  2. Door:
    anoniem
    Periode:
    september 2017
    Gezelschap:
    Gezin met oudere kinderen
    8,4
    Kamer
    9,0
    Ligging
    6,0
    Maaltijden
    9,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Gezellig hotel, super vriendelijk personeel, rijkelijk gevarieerde buffetten, de kamers zijn wat aan vernieuwing toe maar zijn zeer netjes.Momenteel zijn ze de hele tuinen aan het heraan leggen en aan het opfrissen. Het hotel wordt ook helemaal gerenoveerd maar toch heb je hier als gast geen hinder van tijdens het verblijf.Het enige minpunt dat wij als gasten vonden was dat je niet vanop het strand rechtstreeks in de zee kan gaan om te zwemmen omdat het niet gangbaar is door alle stenen die erin liggen je moet minstens 500 meter over keien lopen in ondiepe water en is zeer pijnlijk en gevaarlijk. Verder super hotel prijs kwaliteit waardig.
  3. Door:
    Anne
    Periode:
    september 2017
    Gezelschap:
    Gezin met jonge kinderen
    8,4
    Kamer
    9,0
    Ligging
    7,0
    Maaltijden
    7,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Super hotel, niet te groot, altijd plaats bij het zwembad, zee en restaurant. Gasten in sept. Voornamelijk NL, BE en Egyptenaren. Eten was goed voor een buffet. Vaak een beetje hetzelfde maar er was zoveel keus dat je gewoon elke dag iets anders kon pakken. Nadeel was het kiezelstrand, maar met waterschoenen goed te doen. Stad is 30 min met de taxi. Personeel was zeer behulpzaam en vriendelijk. 2 persoonskamer geboekt, maar kregen een familiekamer zodat we meer ruimte hadden met de baby en mochten later uitchecken ivm haar middagslaapje. Ook mochten we tot vertrek gebruik maken van eten en drinken als extra service.
  4. Door:
    anoniem
    Periode:
    september 2017
    Gezelschap:
    Anders
    7,8
    Kamer
    8,0
    Ligging
    7,0
    Maaltijden
    9,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    7,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    7,0
    Zwembad
    8,0
    Een goed resort waar het eten prima was. Zwembad was heerlijk. We hadden een prima kamer groot en mooi uitzicht op zee. Min punt was wel dat er 4 pakjes shag ineens verdwijnen waren uit de la op de kamer. Animatie is zeker s avonds niet van een hoge kwaliteit. Maar al met al een goede vakantie gehad.
  5. Door:
    ja hoor met naam
    Periode:
    september 2017
    Gezelschap:
    Stel
    6,0
    Kamer
    2,0
    Ligging
    8,0
    Maaltijden
    7,0
    Overige faciliteiten
    2,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    6,0
    Vakantie algemeen
    7,0
    Zwembad
    8,0
    ga er zeker nooit meer heen, strand zeer slecht te bereiken te veel gillende kinderen zeker bij het eten, in de avond was er niets te doen je kon nergens anders heen te gek voor worden, zwembad bij het restaurant wordt totaal niet schoongemaakt tegels bij het zwembad liggen gevaarlijk zeker voor kinderen, eten was goed en de service van het personeel was geweldig,alleen de kamers beneden is een drama oude kamers dus let op kranen waar bijna geen water uit kwam, een kast die op instorten stond stopcontacten die los zaten levensgevaarlijk. dus gaan wij niet meer hier heen.
  6. Door:
    Marloes
    Periode:
    september 2017
    Gezelschap:
    Stel
    8,8
    Kamer
    8,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Zwembad
    9,0
    Groot, mooi en goed verzorgd resort met twee zwembaden, een kinderzwembad met glijbanen en een eigen strand. Kamers zijn niet hoger dan vier verdiepingen, verschillende gebouwen. Mooie kamer met goede bedden, ruime douche en airco. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Lekker, afwisselend eten. Gezellig animatie team die veel activiteiten organiseert en elke avond een gave show geeft. Mogelijkheid om je kamer langer te houden dan uitchecktijd, als je pas in de middag naar het vliegveld wordt gebracht. Mogelijkheid om met (een aantal van) het animatieteam uit te gaan in Hurghada of El Gouna. We hebben nooit hoeven zoeken naar een plek aan het zwembad, altijd genoeg plek en stevige bedjes die ook na een paar dagen nog lekker zitten. Vlakbij het strand is een zaaltje waar je in de avond kunt dansen en een drankje kunt doen. We hebben enorm genoten!
  7. Door:
    anoniem
    Periode:
    augustus 2017
    Gezelschap:
    Vrienden
    6,9
    Kamer
    8,0
    Ligging
    2,0
    Maaltijden
    9,0
    Overige faciliteiten
    6,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    6,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Super slechte animatie valt stil vanaf 18.00 uur. De rest is bij sunweb bekend
  8. Door:
    Marius en Helma
    Periode:
    augustus 2017
    Gezelschap:
    Stel
    8,3
    Kamer
    8,0
    Ligging
    8,0
    Maaltijden
    9,0
    Overige faciliteiten
    7,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Als je echt tot rust wilt komen is dit de plek waar je moet zijn. Heerlijk eten, prachtig resort pal aan de zee. Kamers zijn gewoon, maar netjes en verzorgd. Dagelijks worden de kamers netjes gemaakt. Top!!!!
  9. Door:
    Marius en Helma
    Periode:
    augustus 2017
    Gezelschap:
    Stel
    8,4
    Kamer
    8,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    9,0
    Overige faciliteiten
    7,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Three Corners hotel zijn gewoon goed. Netjes verzorgd, oke misschien niet de meest luxe kamers, maar gewoon goed schoon en verzorgd. De mensen die er werken staan altijd voor je klaar en bereid je te helpen als dat nodig is. Het eten is heerlijk en uitgebreid, vers en zeer veel keus.
  10. Door:
    Sytse
    Periode:
    augustus 2017
    Gezelschap:
    Gezin met oudere kinderen
    8,7
    Kamer
    8,0
    Ligging
    7,0
    Maaltijden
    10,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    10,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Prima hotel, heerlijk eten, uitstekende service. Gelet op prijs/kwaliteit een topvakantie.
  11. Door:
    Corine Soetmulder
    Periode:
    augustus 2017
    Gezelschap:
    Vrienden
    9,1
    Kamer
    8,0
    Ligging
    8,0
    Maaltijden
    10,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    10,0
    Vakantie algemeen
    10,0
    Vriendelijkheid en behulpzaamheid van het personeel was een aspect wat onze vakantie onvergetelijk heeft gemaakt.Aanrader voor iedereen.
  12. Door:
    anoniem
    Periode:
    augustus 2017
    Gezelschap:
    Gezin met jonge kinderen
    6,7
    Kamer
    4,0
    Ligging
    6,0
    Maaltijden
    7,0
    Overige faciliteiten
    7,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    7,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Personeel doet alles om het na je zin te maken. Speciaal dank aan Saleh, hij spreekt nl en heeft o.a geregeld dat we de kamer langer aan konden houden , internet en a la carte restaurant! Als de kids het naar hun zin hebben dan hebben de ouders het ook, Nathalie van de trixie krijgt van ons een dikke tien! Wat heeft mijn dochter genoten van de beautydag , wafels bakken en knutselen! Nathalie heeft veel goede ideeën, hoop dat ` de baas` haar haar ideeën laat uitwerken!Sunweb stuurde ons net voor vertrek dat de kamer die wij dachten te hadden geboekt anders bleek te zijn. Dat was een domper, 15 dagen geen privacy omdat kids ineens in de zelfde ruimte sliepen.1 x week je opgeven voor de bbq en 1x per week na de Italiaan zorgt ervoor dat je het buffet niet beu wordt.Excursies boeken via sunweb goedkoper dan via mannekes die rondlopen. Milkshake erg lekker maar 4 euro erg duur!El gouna aanrader mensen zijn daar niet opdringerig. Taxi buiten hotel pakken helft goedkoper Ligging is minder maar weet je als je boekt. Neem waterschoenen en snorkel mee, ook bij huisrif prachtige vissen octobussen en egels gezien ! Winkels op resort duur , band voor op water 10 euro ( hier bij action 3 euro ) chips en dergelijk wel goed kwa prijs. Leuke shows opgezet door animatie, mag alleen wel langer, nu na 22.00 dood op het resort. Ik was erg verbaasd over de gekko`s die werden dood gemaakt in de trappengangen , beestjes ( kleine reptielen) doen niks!Domper was lokale bevolking , voorkruipen, duwen ( mn onze kids werden omver geduwd) stonden in de prachtige tuin te plassen ( ouders keken en zeiden niks) pakten vollen borden eten en legde het terug. Voor ons een reden om niet meer terug te gaan. Hoop dat the three coners de lokale bevolking gaat weren of iig beter gaat selecteren erop. Nu bleek hoorde wij via het personeel dat zij voor heel weinig geld daar verbleven en dat trekt toch ` asociaal volk aan.
  13. Door:
    anoniem
    Periode:
    augustus 2017
    Gezelschap:
    Gezin met oudere kinderen
    8,0
    Kamer
    7,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    7,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Heerlijke vakantie gehad in Sunny Beach Resort. Resort ietsjes gedateerd, maar zwembad, eten, zon en vriendelijkheid prima! Aan het eind van de pier lekker met snorkelset het water in en je hebt (vooral in ochtend) het gevoel dat je in een aquarium zit.Excursies naar Luxor en El Gouna snorkelen ook prima geregeld.
  14. Door:
    anoniem
    Periode:
    augustus 2017
    Gezelschap:
    Vrienden
    9,7
    Kamer
    10,0
    Ligging
    8,0
    Maaltijden
    10,0
    Overige faciliteiten
    10,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    10,0
    Vakantie algemeen
    10,0
    Dit hotel, is een iets verouderd hotel maar zeer schoon . Hier is de klant echt koning. Voor kleine kinderen een paradijs diverse zwembaden,voor de oudere tieners pubers een leuk animatie team. Voor de zonaanbidders heerlijk vertoeven aan zee of aan een van de zwembaden. Het eten is heerlijk, altijd voldoende lekker warm iedere dag een goed gevuld buffet waar iedereen wel iets van lust.Het personeel loopt zich een slag in de rondte om je het na wens te maken. Prachtige tuinen waar je je in bevindt. Je moet bereidt zijn in het resort te blijven, of voor weinig met taxi na de stad te rijden want buiten hotel is niets te vinden .
  15. Door:
    anoniem
    Periode:
    juli 2017
    Gezelschap:
    Gezin met oudere kinderen
    8,0
    Kamer
    8,0
    Ligging
    8,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    voor de tweede x genoten van ons verblijf hier super veel zwemplezier en leuke animatie eten altijd smaakvol en warm ligt wel wat ver van t centrum van hurghada maar een taxi rit kost bijna niets


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)