Hotel Sunny Days El Palacio Resort

terug

Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Hotel Sunny Days El Palacio Resort

Hoeveel hotels hebben hun eigen lagune? Hotel Sunny Days El Palacio Resort is er in ieder geval één van. Het hotel is in een U-vorm gebouwd en in het midden is een baai aangelegd. Je hebt dus echt je eigen privéstrand. Ben je een grotere fan van zwembaden? Geen probleem: hotel Sunny Days El Palacio Resort heeft ook een groot zwembad.

Dat is niet de enige fijne voorziening waar het hotel over beschikt. Zo zijn er heerlijke ontspanningsfaciliteiten, zoals  een sauna, Turks stoombad, jacuzzi, hamam. En zijn er vele watersportactiviteiten.Voor kinderen is er een speciaal kinderzwembad en een grandioze kinderclub, waarbij ze kunnen deelnemen aan leuke activiteiten.

Egypte is natuurlijk een duikbestemming bij uitstek. Ideaal is dat je vanuit hier kunt snorkelen en duiken. Dus laat je verrassen en vergaap jezelf aan de prachtige onderwaterwereld van Egypte...

Lees verder

  • Unieke ligging
  • Eigen lagune
  • Veel voorzieningen

Verzorging

prijzen zien & boeken

Klantwaardering

gebaseerd op 8 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

Ben - 3 juli 2016
"Service erg matig behalve bij zwembad Kamers erg slecht onderhouden en slechte room cleaning alles wat je toegezegd is moet je twee tot driemaal naar vragen voor het gebeurt Aantal zaken waar mee word geadverteerd zijn gewoon niet aanwezig of dicht"

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
2,1%
Stel t/m 30 jaar
31,9%
Stel ouder dan 30 jaar
24,7%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
7,2%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
22,1%
Groepen vrienden
3,8%
Overige groepen
8,1%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=37779


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)