Hotel Sea Star Beau Rivage

terug

Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Hotel Sea Star Beau Rivage

Zijn naam dankt hotel Beau Rivage aan de idyllische ligging langs de kust, want beau rivage is de Franse benaming voor mooie kust. En voor de deur lonkt een prachtig goudgekleurd zandstrand en schitteren zonnestralen als kleine kristalletjes op het blauwe zeewater.

Langs deze mooie kust kun je je vakantie prima doorkomen: luieren op een van de ligbedjes op een eigen zandstrand, een ritje maken langs de branding en dat per kameel, een kijkje nemen tussen het kleurrijke huisrif met allerlei bijzondere visjes of misschien wel een lesje kitesurfen. Er zijn talloze leuke dingen die je hier kunt doen.

Vlak bij het strand ligt een speeltuin en een 8-holes midgetgolfbaantje. Verder beschikt het hotel over 3 fijne zwembaden, een squashbaan, een beautysalon en een healthclub. Bovendien is er een animatieteam die de hele dag van alles organiseert. 

Wat eten en drinken betreft kun je hier je lol op, want er zijn verschillende bars en restaurants. Van een Italiaanse pizzeria tot een prima visrestaurant aan zee. En wil je het een keertje bont maken, dan kun je ook in je kamer dineren.

Lees verder

  • Aan de kust
  • Kindvriendelijk
  • Minigolf
  • Diverse watersporten
  • Eigen zandstrand
  • Massages aan het strand
  • Duikcentrum

Verzorging

prijzen zien & boeken

Klantwaardering

gebaseerd op 4 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

14 July 2017
"Mooi hotel, voor Egyptetische begrippen, goed eten,wel weinig variatie bij het ontbijt, lunch en diner waren gevarieerder.Mooie zwembaden, en een klein zandstrand, aan de ene kant veel stenen om in het water te komen, aan de andere kant van het strand kan je er beter in.Kamer werd ieder dag goed schoon gemaakt,bedden waren wel aan de harde kant.Bediening is wel erg op de Egyptenaar ingesteld, deze werden ook altijd eerder geholpen.Gelukkig geen al te lange wacht rijen dus was eerder storend voor..."Lees verder

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
1,6%
Stel t/m 30 jaar
27,4%
Stel ouder dan 30 jaar
45,2%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
3,2%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
6,5%
Groepen vrienden
8,1%
Overige groepen
8,1%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=119372


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)