Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Hotel Gemma Beach Resort

Vanuit het gezellig hotel Gemma Beach Resort kijk je uit over het kristalheldere water van de Rode Zee en sta je al in slechts een paar stappen met je blote voetjes in het zand. Hoe fijn is dat?

Wat ook fijn is dat er zijn de 9 zwembaden. Hiervan zijn er 2 apart voor kinderen en is er 1 speciaal voor de duiklessen die worden gegeven door de PADI gecertificeerde duikschool Grand Blu. Naast diverse cursussen organiseren zij ook excursies. Een echte must-do tijdens een vakantie in Egypte!

Lees verder

  • Animatieprogramma
  • Fijne ontspanningsfaciliteiten
  • 9 zwembaden
  • Privéstrand
  • Duikcentrum

Verzorging

prijzen zien & boeken

Klantwaardering

gebaseerd op 3 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

13 February 2016
"Gemma beach resort ligt in de woestijn op grote afstand van de airport (bijna 2 uren transfer). Daarbij ook nog eens 1 uur tijdsverschil met Cairo. Gebouw is erg mooi en leuk opgezet. Kamers zijn ruim, bedden prima. Ook goed schoongehouden. Het eten is redelijk (ontbijt wat minder) maar gaat na 3 weken wel vervelen. Houdt er rekening mee dat het een Italiaans hotel is waar dus alles Italiaans is. Het geluid is verschrikkelijk hard, zowel in de eetzaal als tijdens de avond animatie en in de bars...."Lees verder

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
0%
Stel t/m 30 jaar
31,8%
Stel ouder dan 30 jaar
40,9%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
4,5%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
18,2%
Groepen vrienden
4,5%
Overige groepen
0%
/egypte/marsa_alam/marsa_alam/hotel_gemma_beach_resort.htm#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=150796


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)