Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Hotel Fantazia Resort

Hotel Fantazia Resort heeft echt alles in huis voor een onvergetelijke vakantie. Neem bijvoorbeeld het privéstrand van het hotel: deze heeft zelfs een eigen snorkel- en duikschool. En met de Rode Zee op slechts een paar meter afstand kun je wel heel makkelijk een kijkje nemen tussen de koralen en kleurrijke vissen.

De kamers van Fantazia Resort zijn van vele gemakken voorzien. Sommige voorzieningen lijken misschien standaard, zoals de zelf bedienbare airconditioning. Toch zal je blij zijn dat je ’s avonds niet wakker ligt van de warmte. Verder is er een minibar, satteliet televisie en een fijn balkon of terras aanwezig. Het restaurant van Fantazia Resort zal zelfs voor de jongste vakantiegangers bevallen, want voor hen is hier zelfs een apart kindermenu.

Aan kinderen wordt sowieso gedacht in dit hotel aan de Rode Zee. De jongste gasten hebben een eigenzwembad en een hele leuke speeltuin tot hun beschikking. Bij het hotel kun je zelf kameelrijden! Het enthousiaste animatieteam organiseert ook allerlei leuke activiteiten en niet alleen voor de kinderen, maar voor alle gasten van Fantazia Resort. Wil je graag het binnenland van Egypte verkennen? Bij de reisleiding kun je informeren naar de mooie excursies.

Lees verder

  • 3 zwembaden
  • Beach bar
  • Eigen duikschool
  • Privé zandstrand voor de deur

Verzorging

prijzen zien & boeken

Klantwaardering

gebaseerd op 2 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

5 January 2016
"Prima verblijf! Weinig in de buurt te beleven."

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
10,5%
Stel t/m 30 jaar
34,2%
Stel ouder dan 30 jaar
31,6%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
0%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
13,2%
Groepen vrienden
5,3%
Overige groepen
5,3%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=151043


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)