Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Hotel Laguna Park

7,8

Met het heerlijke zandstrand en het bruisende centrum in de directe omgeving, heb je tijdens je verblijf in Hotel Laguna Park alles bij de hand om een onvergetelijke tijd te beleven. Zo kun je lange stranddagen combineren met een fijne wandeling over de boulevard om daarna in één van de gezellige bars te proosten op een leuke vakantie.

Het hotel beschikt over een restaurant waar je zowel binnen als buiten kunt zitten. De maaltijden worden hier in buffetvorm geserveerd en twee keer per week wordt hier volgens een thema gekookt. Dit kan bijvoorbeeld Bulgaars of Aziatisch zijn. Voor de jonge reizigers is er een apart buffet.

Neem een duik in één van de drie zwembaden, of doe mee met de activiteiten die door het animatieteam georganiseerd worden. In de avonduren kun je terecht in het theater waar dagelijks shows worden geven, nadat de kinderdisco is afgelopen. Het is duidelijk; in Hotel Laguna Park is er ruimte voor ontspanning en entertainment voor de hele familie.

Lees verder

  • Nieuw aquapark
  • Goede locatie
  • 3 zwembaden
  • Animatieprogramma voor jong en oud
  • Theater

Verzorging

prijzen zien & boeken
7,8

Klantwaardering

gebaseerd op 14 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

Fam vermeulen - 14 september 2017
"Heel mooi hotel, goed eten, zeer fijne ligging, mooie kamer ,echt een aanrader."

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
5,2%
Stel t/m 30 jaar
17,4%
Stel ouder dan 30 jaar
22,1%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
15,8%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
15,8%
Groepen vrienden
10,6%
Overige groepen
13%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=38364


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)