Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Hotel Grenada

6

In het zuiden van de populaire badplaats Sunny Beach vind je Hotel Grenada. In de omgeving kun je een bezoek brengen aan het zandstrand, of bijvoorbeeld aan de historische stad Nessebar. Hier kun je heerlijk cultuur snuiven bij de vele bijzondere kerken en gebouwen uit de Middeleeuwen.

De kamers van Hotel Grenada zijn stijlvol ingericht en je hebt hier de keuze uit een buffet- en à la carte restaurant. Wanneer je overdag besluit bij het hotel te blijven, kun je je vermaken bij het zwembad terwijl de kinderen onder leiding van het animatieteam deelnemen aan activiteiten van de kids club.

Lees verder

  • Mini club
  • In de buurt van historisch Nessebar
  • Vlak bij zandstrand

Verzorging

prijzen zien & boeken
6

Klantwaardering

gebaseerd op 2 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

20 August 2015
"In het hotel deze periode vrijwel alleen Russen en Bulgaren. Omdat we vaker all-inclusive in Bulgarije hebben gezeten kunnen we vergelijken en in dit hotel was het een stuk minder, maar daar wen je wel aan. Overigens zijn er prima en goedkope eetgelegenheden in de omgeving. Al met al hebben we er een leuke week van gemaakt en is alles prima verlopen."

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
9,4%
Stel t/m 30 jaar
31,2%
Stel ouder dan 30 jaar
3,1%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
6,2%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
28,1%
Groepen vrienden
9,4%
Overige groepen
12,5%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=166572


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)