Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Hotel Blue Pearl

7,9

Het moderne Hotel Blue Pearl ligt direct aan het goudgele zandstrand van Sunnybeach. De gezellige boulevard met winkels, heerlijke restaurants en bruisende bars is na een paar stappen te bereiken.

De ruime kamers zijn strak ingericht met lichte kleuren en er zijn kamers met (zij) zeezicht te boeken. Dan kun je iedere ochtend bij het openen van de gordijnen zien waar Sunnybeach bekend om staat: het schitterende strand en de helderblauwe zee.

Bij het hotel is een groot rond zwembad te vinden en worden er leuke activiteiten georganiseerd. Voor kinderen zijn er ook genoeg leuke mogelijkheden, zoals een kinderzwembad, speeltuin en miniclub. Ook 's avonds kun je genieten van leuke optredens en je kunt zelfs meedoen met karaoke of bijvoorbeeld dansen op livemuziek.

Lees verder

  • Modern hotel
  • Ruime kamers
  • Aan het strand

Verzorging

prijzen zien & boeken
7,9

Klantwaardering

gebaseerd op 0 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

Op dit moment zijn er geen berichten over deze accommodatie.

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
0%
Stel t/m 30 jaar
0%
Stel ouder dan 30 jaar
33,3%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
33,3%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
0%
Groepen vrienden
0%
Overige groepen
33,3%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=6143636


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)