Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

App. Vanilla Garden

Bij de Appartementen Vanilla Garden ligt een mooie aangelegde tuin met zwembad. Een heerlijke plek om van de zon te genieten dus. Er is een poolbar en restaurant te vinden, zodat je ook voor een hapje en drankje niet ver hoeft te zoeken. De nette appartementen liggen op ongeveer 650 meter van het centrum van Zonnestrand. Tegen bijbetaling kun je hier fietsen huren of gebruik maken van de shuttleservice, zodat je het strand dat op ongeveer een kilometer afstand ligt ook gemakkelijk kunt bereiken.

Lees verder

  • Sfeervolle tuin
  • Fietshuur mogelijk

Verzorging

prijzen zien & boeken

Klantwaardering

gebaseerd op 1 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

Germen Wierda - 8 augustus 2016
"Schandalige accommodatie! Hoe durft Sunweb dit aan Nederlanders aan te bieden! Foto,s op de site kloppen voor geen meter. Eerste dag al van appartement gewisseld. Deze was iets minder slecht. Voor de rest geen schoonmaak geen schone handdoeken of bed linnen. Receptie nooit open enz enz.....kan er wel een boek over schrijven! Ik ga ook een klacht indienen en het op Facebook plaatsen inclusief foto,s! In een woord SCHANDALIG!"

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
0%
Stel t/m 30 jaar
55,6%
Stel ouder dan 30 jaar
11,1%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
0%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
33,3%
Groepen vrienden
0%
Overige groepen
0%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=6123084


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)