Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

App. Kamelia Garden

5,3

Tussen het prachtige strand en het bruisende centrum van Sunny Beach in, vind je het eenvoudige Appartementen Kamelia Garden. Je kunt hier heerlijke lange dagen doorbrengen en 's avonds genieten in één van de gezellige restaurants, hippe bars en populaire club die op een steenworp afstand liggen.

Bij Kamelia Garden kun je lekker zwemmen om vervolgens op je zonnebedje plaats te nemen en op te drogen. Bij de poolbar kun je een koel drankje halen om te proosten op de vakantie.

Lees verder

  • Gunstige locatie
  • Mooi zonneterras
  • Comfortabele kamers

Verzorging

prijzen zien & boeken
5,3

Klantwaardering

gebaseerd op 4 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

corrie en arie - 15 juni 2017
"Dit appartement verdiende nou niet echt de schoonheidsprijs waren ook erg verbaasd (wij gaan al jaren met sunweb) sunweb dit aan ons durfde te verhuren, alles was stuk en vies en er was geen ander appartement beschikbaar, dus de andere morgen met de reisleider timo gebeld die kwam en zag en schrok heeft gelijk maatregelen genomen kreeg het ook niet gedaan bij die organisatie, toen gebeld met tiadora met de nodige uitleg dat het voor mij echt belangrijk was dat het schoon was (keelkanker) voor mi..."Lees verder

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
0%
Stel t/m 30 jaar
37,2%
Stel ouder dan 30 jaar
14,1%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
0%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
12,8%
Groepen vrienden
14,1%
Overige groepen
21,8%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=39577


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)